Share

Safari South Luangwa

Op safari in South Luangwa

Na een rechtstreekse vlucht naar Lusaka, vliegt u naar South Luangwa. U verkent vanuit diverse luxe kleinschalige bushcamps het bijzondere South Luangwa nationaal park. Een gevarieerd landschap van savannes, woodlands en de grote Luangwa rivier biedt u nagenoeg alle diersoorten die in Afrika voorkomen. South Luangwa heeft de grootste populatie luipaarden. 

Onvergetelijke wandelsafari's

U maakt safari's per landrover, maar ook onvergetelijke wandelsafari's! Samen met uw gids gaat u in de koele ochtend en namiddag te voet op pad, op zoek naar het wild. Te voet ervaart u de wildernis van heel dichtbij. Tijdens de ontmoetingen met groot en klein wild worden al uw zintuigen geprikkeld; spectaculair en intens!

Tips en Tops Safari in South Luangwa:

  • Verleng deze reis met een bezoek aan de Victoria Watervallen
  • Deze reis is geschikt als huwelijksreis
  • "From a vehicle you see Africa. On foot you feel, hear and smell Africa"
  • In elk bushcamp verblijft u met maximaal 8 gasten

Bij een verblijf van min. 7 nachten in de bushcamps of in combinatie met Mfuwe lodge gelden in de maanden augustus, september en oktober grote kortingen en wordt géén single supplement berekend!  

Hoogtepunten van deze reis

  • Marleen Hieltjes

    Dit was geen special bite meer, maar super de luxe.... ADEMBENEMEND!!! Helemaal ons ding, dat kleinschalige, echt in de natuur!

    Meer informatie
sluiten