Share

Citytrippen en wintersporten in Japan

Neonlichten, dansende kraanvogels en poedersneeuw

Deze bijzondere 10-daagse reis is een verrassende combinatie van cultuur, natuur en sport! Na een uitgebreide kennismaking met de bruisende en ultramoderne metropool Tokyo geniet u van de betoverende sneeuwlandschappen van de Kushiro Wetlands om af te sluiten met een onvergetelijke wintersportvakantie in de poedersneeuw van Tomamu. Ook dat is Japan!

Tips & tops van Citytrippen en wintersporten Japan:

  • Tijdens een food tour door de sfeervolle straatjes van Tokyo maakt u kennis met de heerlijke Japanse keuken
  • In de Kushiro Wetlands leven 's winters de zo kenmerkende 'dansende' kraanvogels; de kraanvogel staat in Japan symbool voor een lang en gelukkig leven
  • La Vista Akanangwa Hotel is prachtig gelegen aan een rivier met zowel privé als openbare Onsen, en heeft bovendien een uitstekende keuken 
  • In het overzichtelijke skigebied Tomamu geniet u van immer fantastische sneeuwcondities, On en off piste!
  • Deze reis is goed te combineren met een bezoek aan het Shiretoko Peninsula, in de winter het leefgebied van de stellar eagle…

 

Prijsindicatie: € 3.520,- per persoon exclusief vluchten

Hoogtepunten van deze reis

Onsen

Er is geen land waar baden zo nadrukkelijk deel uitmaakt van de cultuur als Japan. Het rustgevende ritueel gaat gepaard met een strikte etiquette. De warme baden worden gevoed met mineraalrijk water dat opborrelt uit de aarde.

Meer informatie

Shinto schrijnen en zen tempels

Het spirituele leven van Japanners wordt bepaald door Shintoïsme en Boeddhisme. Door het land verspreid zijn vele, vele duizenden schrijnen en tempels. Alleen al in en nabij Kyoto zijn er honderden. Het zijn plaatsen van bezinning en gebed.

Meer informatie
Bertrude Stein

Ongerepte natuur in overvloed

Japan is immens groot, en slechts een klein deel is bebouwd of gecultiveerd. Van noord naar zuid zijn uitgestrekte ruige gebieden waar u omringd bent door niets dan natuur. Er is zoveel diversiteit, ook al omdat elk seizoen een eigen gezicht heeft.

Meer informatie

Culinair Japan

Reizen door Japan is een culinaire verrassing. De Tsukiji vismarkt in Tokio, maar zeker ook het streetfood van Osaka behoren tot de bekendste in de wereld.

Meer informatie

Steden

Tokyo, Osaka en Hiroshima. De belangrijkste steden van Japan hebben ieder hun eigen aantrekkingskracht.

Meer informatie
sluiten