Share

Het zuiden van Tanzania

Rondreis buiten de gebaande paden

Deze korte reis neemt u mee naar ruig en ongerept Tanzania, ver buiten de gebaande paden. De safari’s per open safari voertuig en te voet door Ruaha National Park leiden u door spectaculaire landschappen met bijzondere wildsoorten waarover uw gids u alles kan vertellen. Vertrekpunt is het kleinschalige Kigelia Ruaha waar u verblijft in een comfortabel en stijlvol ingerichte tent met een ‘safari style’ bucket shower.

Na vier dagen reist u verder naar Selous Game Reserve, Afrika op haar wildst! In een van de acht meer dan comfortabele cottages van Sand River Selous aan de oever van de Rufiji rivier geniet u van een zorgeloos verblijf tussen de gamedrives, baden in hotsprings, boottochten en wandelsafari's door.

Tips & tops van het zuiden van Tanzania:

  • De safari’s worden begeleid door een Engelstalige gids
  • U verblijft in kleinschalige luxe lodges
  • Ontelbare olifanten en roofdieren langs de oevers van de van nijlpaarden en krokodillen wemelende Rufiji rivier 
  • U verkent het landschap afwisselend per vliegtuig, per 4x4, per boot en te voet
  • Optioneel: kamperen in het wild aan de oever van de rivier, 'flycamping'. Met een professionele gids maakt u wandelsafari’s, gaat u riviervissen, eet u bij het vuur en verblijft u één nacht onder de sterren. Een onvergetelijke ervaring... 
  • Deze reis is uitstekend te verlengen met een strandverblijf op Zanzibar, Pemba, Mnemba, Mafia of de Seychellen. Wij informeren u graag over de mogelijkheden!

Hoogtepunten van deze reis

Dana Allen

Ruaha en Selous

In het zuiden van Tanzania liggen Ruaha en Selous Nationaal Park. Minder bezocht dan de noordelijke parken, maar zeker zo spectaculair

Meer informatie

Sand Rivers Selous

Kleinschalige lodge aan de Rufiji River in Selous

Meer informatie
sluiten