Share

Rondreis Nieuw-Zeeland

Outdoor avonturen en Maori spiritualiteit

Deze avontuurlijke rondreis over het Noorder- én Zuidereiland leidt van noord naar zuid langs het allermooiste van Nieuw-Zeeland. Van Auckland tot Queensland verkent u de ruige natuurlandschappen per mountainbike, per boot en vanuit helikopters, verblijft u in bijzondere, exclusieve accommodaties en maakt u uitgebreid kennis met de rijkdom van de Maori cultuur. Maak u op voor een intense totaalbeleving van Nieuw-Zeeland, Where the world can’t find you…

Tips & tops van Rondreis Nieuw-Zeeland:

  • Na uw lange, lange reis kunt u heerlijk bijkomen in de verbluffend mooie setting van de zeer exclusieve Huka Lodge.
  • Diep in de bergen achter Taupo wordt u in een mystieke en zeer besloten setting welkom geheten met een ‘pōwhiri’ bij de heilige berg Titiraupenga en maakt de meester-beeldhouwer van de lokale Ngati Tuwharetoa-stam u bekend met hun tradities en gebruiken.
  • Het vulkanische gebied van Great Lake Taupo is een mekka voor sporters en een paradijs voor natuurliefhebbers; stap op uw mountainbike en eindig uw trail bij Orakei Korako voor een dip in een geothermische poel.
  • U verkent Queen Chartlotte Sound – cruisend en tijdens hikes - samen met een maõri paar dat hun verhalen over het gebied met u deelt en u kennis laat maken met de weelderige natuur en haar inwoners; dolfijnen en schitterende inheemse vogels.
  • Het pittoreske kustplaatsje Kaikoura is de perfecte plek voor ontmoetingen met het onderwaterleven, wandelingen langs de kust en om te genieten van een bord rivierkreeftjes.
  • De heilige Arahura rivier is alleen toegankelijk voor Maori; Bevan Climo – een van de belangrijkste houtsnijders in Nieuw-Zeeland - neemt u mee op zoek naar pounamu en serveert lokale cuisine bij het kampvuur onder de sterren.
  • De vlucht over de schilderachtig mooie West Coast - een wilde plek met rivieren en regenwouden, gletsjers en geologische schatten - pauzeert voor een picknicklunch op een afgelegen prachtige locatie.
  • Mahu Whenua faciliteert een waaier aan activiteiten als paardrijden, mountain biking, hiking, yoga, spa behandelingen, kooklessen, natuurbehoud tours en heli-skiën.
  • Eindig de mountainbike trail in de schitterende Pisa area met een ijskoud biertje in de Cardrona Pub.
  • Tijdens de Hollyford Track trip verkent u een buitengewone natuurlijke omgeving die rijk is aan vogels, torenhoge podocarp-bossen, zandduinen en rotsstranden.

Hoogtepunten van deze reis

De magie van het Noordereiland

Schitterende kustlijnen, geisers en regenwoud

Meer informatie
sluiten