Share

Adventure Safari - Botswana en Victoria Falls (Zimbabwe)

Avontuurlijke rondreis Botswana

Deze reis legt u voornamelijk met de auto af waardoor u de kans krijgt om niets van het land te missen. De lodges waarin u verblijft zijn meestal iets eenvoudiger dan de gemiddelde lodges in Botswana. Hierdoor is deze reis wel avontuurlijker en ook iets aantrekkelijker in prijs. Hoe avontuurlijk, dat merkt u direct op dag twee. U gaat onder begeleiding van een gids met een 4x4 quadbike de immense Makgadigadi zoutpannen verkennen en overnacht onder de fantastische sterrenhemel, een ervaring om nooit te vergeten. Ook de zonsopkomst over de horizon van de Makgadigadi zoutpan, waar uw uitzicht door niets belemmerd wordt, is adembenemend. In Moremi Game Reserve en Khwai concessie maakt u verschillende gamedrives in een open 4x4 begeleide safariwandelingen, nachtelijke gamedrives en mokoro tochten (traditionele kano van boomstammen).

Victoria Falls in Zimbabwe

Even indrukwekkend zijn de Victoria Waterfalls; de Zambezi River zorgt voor een waar spektakel. Voel de adrenaline door uw lijf wanneer u gaat bungeejumpen vanaf de brug over de rivier of gaat raften en het gevecht met de spectaculaire stroomversnellingen aangaat. Maar u kunt er ook voor kiezen om de watervallen vanuit de lucht te bekijken in een ultralight vliegtuigje.

Tips & Tops Adventure Safari Botswana en Victoria Falls (Zimbabwe):

  • Ga raften op de spectaculaire stroomversnellingen van de machtige Zambezi
  • Maak een boottocht over de Thamalakane Rivier
  • Bezoek een stokstaartjesproject in Makgadikgadi
  • Ga vogels spotten aan de oevers van Chobe River, reigers, ijsvogels, pelikanen en slangenhalsvogels

Hoogtepunten van deze reis

Chobe nationaal park

Grote kuddes olifanten aan de oevers van de Chobe rivier

Meer informatie

Moremi Game Reserve

De grasvlaktes en moerasgebieden in Moremi hebben een grote aantrekkingskracht op het wildleven. Geniet van grote kuddes wilde dieren

Meer informatie

Victoria Watervallen

Op de grens met Zambia liggen de Victoria Watervallen, de grootste watervallen van Afrika

Meer informatie
sluiten