Share

Privé villa's

Privacy en VIP-service

Wanneer u met Untamed op reis gaat, bepaalt u zelf het comfortniveau dat het beste bij u en uw budget past. Bij bijna elke reis kunt u kiezen uit diverse accommodatietypes, verschillend in mate van comfort en belevenis. Voor de meest exclusieve en persoonlijke reiservaring boekt u een verblijf in een privé villa. Dan geniet u van de intimiteit van uw eigen gezelschap gecombineerd met de hospitality van een veelsterrenhotel. Tijdens uw verblijf kunt u rekenen op een privé-kok, butler, chauffeur en een specialist om excursies op maat samen te stellen. Kies voor privacy en VIP-service, Where the world can’t find you…

BOEK NU EN PROFITEER VAN GRATIS UPGRADES

Verre oorden waar we een tijdlang alleen maar van konden dromen liggen binnenkort weer binnen ons bereik. Laat uw eerstvolgende verre reis onvergetelijk en comfortabel zijn. Boek nu een vlucht met KLM en profiteer van gratis upgrades naar Economy Comfort*.

*Alleen geldig voor nieuwe boekingen met een reissom van minimaal € 3.500,00 p.p. (landarrangement, excl. vluchten) en onder voorbehoud van beschikbaarheid. Kiest u ervoor uw vluchten zelf te boeken, dan is deze actie niet van toepassing.

 

Privé villa's over de hele wereld

Dit is slechts een selectie van ons aanbod. Voor een reis op maat neem contact met ons op.
Filteren per continent:
Alle
Afrika
Azië
Europa
Latijns-Amerika
Noord-Amerika
Oceanië
sluiten