Share

Rondreis in het noorden van Brazilië

De Wild Coast per huurauto

Lençóis Maranhenses is een uniek natuurgebied in het noorden van Brazilië, gelegen tussen tussen Fortaleza en São Luís. Dit nationale park wordt gevormd door de enige woestijn van Brazilië en bestaat uit een surrealistich landschap van duinen en kristalheldere waterpoelen. Wilde natuur voor zover het oog reikt! Ook in een van de grootste delta's ter wereld, de Parnaiba Delta, vindt u niets anders dan puur natuur! Een bijzonder deel van Brazilië, voor de echte natuurliefhebber!

Tips & Tops Rondreis het noorden van Brazilië:

  • Beste reistijd voor het noordoosten augustus tot december
  • Verleng uw reis met Fernando de Noronha, dit is een archipel bestaande uit 21 eilanden in de Atlantische Oceaan. De archipel staat op de Werelderfgoedlijst van UNESCO. Vanuit Fortaleza kunt u naar het Hawaii van Brazilië vliegen. Hier vindt u het pure paradijs. Maagdelijke stranden, palmbomen, helderblauwe zee. Het kristal heldere water en de prachtige onderwaterwereld zijn perfect om te duiken en snorkelen. Haaien, schildpadden, honderden dolfijnen trekken aan u voorbij.
  • Kijkt u eens bij onze aanbevolen accommodaties: Portas da Amazonia Pousada - Sao Louis, Pousada Vila Kalango – Jericoacoara, Pousada Rancho da Peixe – Jericoacoara, Chili Beach Boutique Hotel – Jericoacoara, Pousada Marivilha – Fernando de Noronha
  • Deze reis kan in verschillende accommodatie categorieën gereserveerd worden.
     

Hoogtepunten van deze reis

Lençóis Maranhenses

Surrealistische woestijnlandschappen in het noorden van Brazilië

Meer informatie
sluiten