Share

Rondreis per huurauto

Rondreizen per huurauto

Vrijheid, blijheid wanneer u per huurauto op reis gaat. Het is een genot om op eigen gelegenheid en op eigen tempo in een huurauto rond te reizen en de adembenemende landschappen in u op te nemen. Veel reizigers ervaren het rondreizen per huurauto als een gevoel van eindeloze vrijheid. U kunt geheel naar wens uw reis samenstellen en invullen. Ter plekke ligt een duidelijke routebeschrijving voor u klaar en u heeft de zekerheid dat uw overnachtingen zijn gereserveerd. 

Fly drive

Wilt u een combinatie van een fly drive met een strandvakantie? Denk dan eens aan een combinatie van Zuid-Afrika en Mozambique, of aan een selfdrive over het eiland La Réunion, eventueel gecombineerd met een verblijf op Mauritius. Beide eilanden bieden volop mogelijkheden om per huurauto te ontdekken. In Latijns-Amerika is het heel goed mogelijk om in Argentinië of Chili op eigen gelegenheid rond te reizen tijdens een fly drive, maar ook Noord-Amerika laat zich prima bereizen per huurauto. En wat dacht u van een self drive door de Japanse Alpen en Hokkaido? Laat u inspireren door de verschillende voorbeeldreizen met huurauto.

Aanbevolen Rondreis per huurauto door Untamed

Rondreis per huurauto over de hele wereld

Dit is slechts een selectie van ons aanbod. Voor een reis op maat neem contact met ons op.
Filteren per continent:
Alle
Afrika
Azië
Europa
Latijns-Amerika
Noord-Amerika
Oceanië

Rondreis Zuid-Afrika en Mozambique

Verken de geheimen van Zuid-Afrika en Mozambique per huurauto. Maak op eigen gelegenheid safari's in Kruger N.P., maak wandelsafari's in Machampane, geniet van een dhowtocht naar Bazaruto eiland en eind met safari's in Gorongosa N.P.

Meer informatie

West-Canada Compleet

Reis door adembenemende landschappen en geniet met volle teugen van de ruige natuur van West-Canada en de eeuwenoude geschiedenis van de First Nations en de Goldrush.

Meer informatie

Autoreis Costa Rica

Op avontuur in Costa Rica! Kajakken, white water raften, canyoning en surfen in het regenwoud van Monteverde, rondom de Arenal vulkaan en Playa Tamarindo.

Meer informatie
sluiten