Federico Garcia
Share

Per huurauto van Mendoza naar Salta

De wereldberoemde Ruta 40

Een spectaculaire rondreis per huurauto voor wie de Andes en de indrukwekkende leegte van de binnenlanden op zijn eigen tempo wil leren kennen! De wereldberoemde wijnstreek van Mendoza is het ontspannen begin- of eindpunt. Tijdens de trip volgt u een deel van de legendarische ruta 40, ‘s werelds langste weg. Bezoek onderweg de diepe canyon van nationaal park Talampaya en rij met de eigen huurauto door provinciaal park Ischigualasto (Maanvallei); u waant zich echt op een andere planeet! De route van Cafayate via koloniaal Cachi naar Salta (of andersom) is spectaculair, afwisselend en adembenemend mooi en staat met stip op nummer één van onze rondreizen per huurauto. 

Tips & Tops Per huurauto van Mendoza naar Salta:

  • Wanneer u in de maand maart in Mendoza verblijft, kunt u deel uit maken van de oogstfeesten.
  • Combineer Mendoza met het wijngebied Colchagua Vallei en Santiago in Chili. U steekt dan van Mendoza over de Andes heen langs de Aconcagua (hoogste top van Zuid-Amerika!) naar Santiago de Chile.
  • Deze reis kan goed worden gecombineerd met de Atacama woestijn in Chili (zie bijvoorbeeld Het Noorden Deluxe). U steekt dan van Salta over de hoge spectaculaire passen van de Andes door naar San Pedro de Atacama in Chili.
  • U kunt vanuit Salta ook verder naar het noorden rijden en de Humahuacakloof met haar Indiaanse dorpjes verkennen.
  • Breid uw verblijf uit met heerlijke gastronomische verwennerij in een van de wijnhuizen rondom Mendoza, we raden de topper Cavas Wine Lodge aan.
  • Kijkt u eens ook naar onze andere aanbevolen accommodaties: Patios de Cafayate, Hacienda de Molinos, Merced del Alto in Cachi en Hotel Legado Mitico – Salta.
  • Deze reis kunnen wij aanbieden in verschillende accommodatie categorieën.

Hoogtepunten van deze reis

Salta en omgeving

'La Linda' in het Andesgebergte, het perfecte uitgangspunt voor een bezoek aan de Quebrada de Humahuaca en Cafayate

Meer informatie

Mendoza en de wijngebieden

Een prachtig groene regio tegen een achtergrond van witte Andes toppen

Meer informatie
sluiten