Share

Verrassend Newfoundland

Verrassend Newfoundland

Grillige kustlijnen en een ruige en ongerepte natuur. Sfeervolle visserdorpjes en een rijke geschiedenis. Newfoundland is verrassend! Maak tijdens deze rondreis wandelingen door uitgestrekte natuurgebieden en ervaar hoe oorverdovend stilte kan zijn. Observeer de luchtbuitelingen van de luid kwetterende papegaaiduikers bij Bay Bulls en houdt tijdens de boottocht uw ogen open voor nieuwsgierige walvissen die mogelijk langszij een kijkje komen nemen. Via het culturele Trinity en het bosrijke Terra Nova Nationaal Park reist u verder haar het Gros Morne N.P./Norris Point. De hangende valleien en hoge watervallen maken het gebied uniek. Niet voor niets is het een UNESCO World Heritage Site.

 

TIPS & TOPS VERRASSEND NEWFOUNDLAND

  • Dit is een complete reis met inbegrepen whale watchcruise, Iceberg Watch, Western Brook Pond Cruise en entree tot de historie sites zoals Cape Spear Lighthouse, Castle Hill, Gros Morne NP, L Anse Aux Meadows, Terra Nova NP, Port Aux Choix, Ryan Premises, Signal Hill.
  • Geen reis zou compleet zijn zonder een bezoek aan Cape St. Mary's Ecological Reserve om wandelend langs de kliffen de vogelkolonie te zien.
  • Het Gros Morne NP heeft een grote elandenpopulatie. Zwarte beren en vossen leven ook in het park, maar minder goed te zien. Bosvogels kunt u spotten in de Trout River Valley en bij de Green Gardens Trail.
  • U kunt deze reis uitbreiden met twee unieke verblijfslocaties:  De Fogo Island Inn en Quirpon Lighthouse Inn, neem contact op voor de mogelijkheden.

 

 

 

 

 

sluiten