Share

Costa Rica, Caribbean Experience

Natuur en strand in Costa Rica

Dit is de ultieme reis om de Caribische kant van Costa Rica te ontdekken van het regenwoud naar het witte palmstrand, een reis om van te smullen. Via het indrukwekkende Talamanca gebergte bereikt u de kloof waarin de wilde Pacuare rivier stroomt die u bij één van de mooist gelegen lodges brengt in het regenwoud. U vaart door het regenwoud naar de Caraïbische kust en verkent het nationaal park Tortuguero, de natuurparel van deze prachtige kust. Onder leiding van een gids mag u getuige zijn van de gigantische zeeschildpadden die op het strand hun eieren leggen. U sluit af bij de paradijselijke stranden van de Zuid Cariben.

Tips & Tops Caribbean Experience Costa Rica:  

  • Van juli tot september kunt u een unieke nachttour naar de zeeschildpadnesten op het strand maken in Tortuguero NP aan de Caraibische kust.
  • Bezoek NP Cahuita in de buurt van Puerto Viejo, prachtig snorkelen
  • Kijkt u eens bij onze aanbevolen accommodaties: Finca Rosa Blanca - Centrale Vallei, Pacuare Lodge, Manatus Hotel - Tortuguero NP, Tortuga Lodge - Tortuguero NP, Le Cameleon Boutique Hotel – Cocles beach, Puerto Viejo, Cariblue Resort - Cocles beach, Puerto Viejo

 

Hoogtepunten van deze reis

De Cariben van Costa Rica

De tropische stranden van Costa Rica met een ontspannen, exotische sfeer

Meer informatie
sluiten