Share

Wandelreis Torres del Paine

Te voet door Torres del Paine

Torres del Paine is één van mooiste nationale parken ter wereld. Deze uitdagende tocht langs de prachtige paden van het w-circuit is speciaal voor wandelliefhebbers. De route verbindt de absolute hoogtepunten van het park. De Grey gletsjer, de Valle Frances, de blauwe meren, Los Cuernos en de granieten torens waar het park naar genoemd werd. Dit is het pure genieten; wij regelen alle transport, trekkershutten en maaltijden. U start uw trip naar het park met een wel heel bijzondere boot- en zodiactrip.

Tips & Tops Wandelreis Torres del Paine:

  • Op dag 2 gaat vanuit Puerto Natales per boot door de fjorden richting Torres del Paine; onderweg geniet u van zeeleeuwen, aalscholvers en wie weet de koning van de Andes, de machtige condor. Een korte wandeling brengt u bij het Serrano meer en de gletsjer. Na de lunch gaat het verder per zodiac over de Serrano rivier, een spectaculaire tocht met prachtige uitzichten op de ijsvelden en het Patagonische bos. U komt uit midden in het park Torres del Paine.
  • Op de fauna-wandeling op dag 8  kunt u genieten van het prachtige schouwspel van guanaco’s, vossen en vele vogels met de Torres op de achtergrond. Dit is ook een zeer goede locatie om de machtige condors te spotten.
  • Beste reisperiode van oktober tot en met maart
  • Vanuit Puerto Natales kunt u terug naar de luchthaven van Punta Arenas, maar u kunt ook per bus of transfer oversteken door de Patagonische steppe naar het Argentijnse El Calafate.
  • Deze trekking is in te passen tijdens de reizen Het grote Zuiden en Pura Patagonia
  • Dit is een wandelreis langs refugios (trekkershutten). Uiteraard adviseren wij u graag als u andere accommodatie in Torres del Paine wenst. U vindt er topdesign hotels zoals Explora en Tierra Patagonia, maar ook classic opties. Of verblijf in het unieke Patagonia Camp; het kamp bestaat uit koepeltenten, voorzien van alle comfort.
  • Deze reis kan in verschillende accommodatie categorieën gereserveerd worden.
  • Desgewenst kunt de wandelreis met een gids maken.

Hoogtepunten van deze reis

Torres del Paine

Een van Zuid-Amerika’s mooiste nationale parken is Torres del Paine, in het zuiden van Chili.

Meer informatie
sluiten