Rondreis Kaapstad - Noordkaap

"Een reis met eigenlijk alleen maar hoogtepunten!"

- Dhr. Wiegand -

Beste Trees,

Bij dezen onze dank voor het samenstellen van de prachtige reis die wij hebben mogen maken afgelopen winter. Een reis met eigenlijk alleen maar hoogtepunten (o.a. Paternoster, Springbok, Naries Namakwa Mountain Suites, Tutwa Desert Lodge en !Xaus lodge). We zijn weer met prachtige herinneringen, uiteraard veel mooie foto’s en met pijn in ons hart Zuid-Afrika uit gevlogen. Dit was zeker niet de laatste keer! Dank dus nogmaals voor jouw inzet en voor iedereen bij Untamed!


Met hartelijke groet en tot de volgende keer zullen we maar zeggen,

Bep van Schrevendijk
Hans Wiegand

Dhr. Wiegand reisde met zijn vrouw ruim drie weken door Zuid-Afrika. Hij reed vanuit Kaapstad naar de Noordkaap via schitterende natuurgebieden als Clanwilliams/ Cederbergen, Namakwaland, Augrabies en Kgalagadi.

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top