Natuurreis Madagaskar

"Een fantastische reis waar alles op rolletjes liep zonder ook maar één kritiekpunt"

- Johan Kres -

Dag Dorian,

Teruggekomen uit het prachtige Madagascar wil ik even laten weten dat we een fantastische reis gemaakt hebben waar alles op rolletjes liep zonder ook maar één kritiekpunt. De route was prachtig en vooral ook de “village” wandelingen  bij o.a. Antisirabe waren top. Wat een schitterend landschap welke me vaak ook aan Azië deed denken.

De hotels waren prima met uitschieters naar boven zoals Relais de la Reine bij Isalo (wat een prachtige locatie/architectuur en met een hele goede keuken). Maar ook Eulophiella bij Antasibe en Belvedere in Tana (heel goede keuken en verrassend gelegen in stad), Princesse du Lagoon in Ifaty en Tsara Camp (ligging) waren positieve uitschieters. Overigens in alle hotels prettig personeel net als overal in het land veel vriendelijke en toegankelijke mensen. Ter plaatse werd alles perfect uitgevoerd met een prettige en verantwoordelijke gids/chauffeur Tsu.
Voor een volgende “Afrika reis” meld ik me graag weer.

Vriendelijke groet,
Johan Kres

Johan Kres en zijn gezelschap reisden in 17 dagen Madaskar over. Hoogtepunten waren Pereyras Exotic Park, Mitsinjo Park, Analamazoatra, Antsirabe, Lac Titriva, Ranomafana N.P., de Betsileo bevolking, Ambalavao, het Anja reservaat, de Tsaranoro Vallei, Isalo N.P., het Reniala reservaat en een strandverblijf in Ifaty.

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top