Namibië, Botswana en de Victoria watervallen

"Memories for a lifetime"

- Maryse de Grave -

Het heeft even geduurd maar bij deze willen we jullie toch eens extra bedanken voor de mooie reis die jullie verzorgd hebben en vooral voor de fantastische herinneringen en ervaringen die we opgedaan hebben; het zijn inderdaad memories for a lifetime, simpelweg onvergetelijk! De ondersteuning van Wilderness was heel professioneel en het reisprogramma perfect.

Er zijn een paar punten die we misschien anders hadden gedaan. Begrijp me niet verkeerd; we hebben die helemaal niet als negatief ervaren:

  • Bij aankomst in Windhoek word je ontvangen en ‘gebriefd’ door een medewerker van Wilderness en dan ga je de huurauto ophalen (met de check-up van de wagen; dit wordt gedaan door Wilderness, vonden we heel positief). Als je uiteindelijk klaar bent met alles is het ongeveer 12.30 uur en dan moet je nog vijf uur rijden naar Bagatelle; voor ons was dat geen probleem maar ik denk voor iets oudere mensen vrij zwaar.
  • Swakopmund was heel leuk maar we zijn daar zondag aangekomen en dan is alles helaas gesloten; moet wel zeggen dat jullie dat goed opgelost hebben want we hadden die Township tour en dat was een verrijkende ervaring (The Stiltz was top in tegenstelling tot wat Trip Advisor beweerd).

De Tok Tokkie Trail was gewoonweg onvergetelijk, een echte aanrader en het leuke is dat je de woestijn van dichtbij meemaakt, we hadden ook een fantastische gids.

Grootberg Lodge was heel mooi en de Himba excursie zou ik ook aan iedereen aanraden, de Sossusvlei is inderdaad één van de hoogtepunten maar ook de safari’s (prachtige luipaarden, leeuwen, witte en zwarte neushoorns, nijlpaarden en wilde honden…).

De lodges in Botswana waren bijna magisch, woorden zullen het beschrijven van deze reis altijd te kort doen…..

Ik hoop om het vakantiesalon in Nederland te kunnen bezoeken en jullie dan persoonlijk te ontmoeten. Nogmaals bedankt voor de fantastische reis die jullie verzorgd hebben en hopelijk tot gauw,

Groetjes,
Maryse

Maryse de Grave en haar partner reisden een maand lang door Namibië en Botswana. De eerste drie weken Namibië, door de Fish River Canyon, Aus, Namibrand Nature Reserve, Namib woestijn, Swakopmund, Damaraland, Kaokoland, Etosha en Otjiwarongo. Daarna een week lang in Botswana, door de Okavango Delta en Linyanti. Zij sloten de reis af met een bezoek aan de Victoria watervallen. 

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top