Rondreis Costa Rica

Dit was een geweldig georganiseerde reis in een land waar we zeker naar terug willen en dan melden we ons graag weer bij jullie.
Monique en René Stout
Hallo Anneke (en team),
 
We zijn net een week terug van onze fantastische 18-daagse rondreis door Costa Rica ter ere van ons 25-jarig huwelijk.

Met dank aan jullie voor het organiseren van deze onvergetelijke reis. Alles was perfect geregeld, van de chauffeur die ons op kwam halen op het vliegveld, de huurauto, de schitterende accommodaties tot en met de lieve attenties die we op onze kamer kregen (champagne, chocolade, fruitschalen enz). We waren elke keer weer onder de indruk als we bij het volgende hotel aankwamen.
 
Vooral El Silencio Lodge & Spa in Bajos del Toro en Nayara Resort Spa & Gardens in La Fortuna bij de Arenal vulkaan waren schitterend gelegen en de vrijstaande lodges waren geweldig. We hebben bij beide mooie excursies gemaakt.
 
De laatste paar dagen hebben we heerlijk gerelaxt aan het strand van Santa Teresa bij het Florblanca Resort. Dit resort is fantastisch gelegen direct aan het strand en heerlijk rustig. Echt een aanrader voor de afsluiting van een vakantie.
 
Costa Rica is een schitterend land met mooie natuur, zeer vriendelijke mensen en prachtige dieren.
 
Dit was een geweldig georganiseerde reis in een land waar we zeker naar terug willen en dan melden we ons graag weer bij jullie. 
(en nog bedankt voor het "welkom thuis" kaartje).
 
Met vriendelijke groet,
 
Monique en René 
sluiten