Rondreis Argentinië

Wat een geweldig mooie natuur kent dit land!
Petra de Jong
Geachte heer/mevrouw,
 
We hebben een fantastische reis in Argentinië gehad, wat een super mooi land. We waren vooral verrast door de variatie in landschappen. Wat een geweldig mooie natuur kent dit land. De organisatie hebben wij als ontzettend goed ervaren, alles was tot in de puntjes geregeld, ook de transfers waren allemaal op tijd (er was er zelfs één een kwartier te vroeg, dat hadden wij niet verwacht). We hebben op een aantal punten wel feedback die we graag met jullie willen delen.
 
  • De hotels waren echt super, qua locatie én service. Vooral El Cortijo hebben wij als heel sfeervol ervaren en Viñas de Cafayate had echt een magnifiek uitzicht. In El Cortijo kregen we een mooie kamer, maar helaas hing hier een zware rooklucht (van de openhaard die er tegenaan gebouwd is aan de andere kant). Het hotel heeft dit erg netjes opgelost en ons direct van een prima andere kamer voorzien. Helaas was onze kamer in het hotel in Buenos Aires erg smerig. We kregen wat laat een alternatief aangeboden waardoor verhuizen naar een ander hotel voor ons geen zin meer had. Dit had wat ons betreft wel iets beter en sneller gekund.
  • De auto was prima voor onze tour en werd netjes afgeleverd. De routebeschrijvingen waren prettig evenals de extra info naast de GPS. We hadden het wel prettig gevonden om een meer gedetailleerde omschrijving te ontvangen hoe we bij het verhuurstation op de luchthaven konden komen. We hebben namelijk regelmatig de weg moeten vragen. 
  • Helaas hebben we de Macuco trail uiteindelijk niet gelopen. De dagen ervoor was de trail afgesloten omdat er poema’s waren gesignaleerd. De dag dat wij gingen was de trail ‘open’, maar op eigen risico. Maar omdat er geen gids mee zou gaan, hebben we uiteindelijk besloten hem niet te lopen. 
  • Op een van onze langste reisdagen, 1 mei, was alles gesloten, en dus konden we op deze reisdag erg lastig aan eten en drinken komen en was geld wisselen erg lastig. Het was fijn geweest als we dit van tevoren hadden geweten, zodat we de dag ervoor al wat konden inslaan.
  • Tot slot hebben wij nog excursie gedaan die we graag met jullie willen delen: de Acsibi Caves in Seclantás. We hebben deze zelf gevonden en op eigen gelegenheid gedaan, maar dit was echt een onvergetelijke ervaring! Het is een excursie op privé grond van de eigenaar, die hier al zijn hele leven woont. Je start bij zijn finca waarna je met jeeps over het terrein rijdt om vervolgens verder te wandelen. Een wandeltocht over rotsen en door ongerepte natuur naar de grotten die pas 8 jaar geleden ontdekt zijn. 
Ik hoop dat jullie iets hebben aan deze feedback. Het lijkt wellicht wat veel, maar ondanks deze feedback hebben wij een onvergetelijke reis gehad. We hopen dat jullie iets met deze feedback kunnen om jullie reizen nog beter te maken. Hartelijk dank voor de goede organisatie!

Met vriendelijke groet,
 
Mieke Schroé
Petra de Jong
sluiten