De Nationale Parken van Tanzania

Hele mooie lodges en op de juiste plaats voor de migratie
Familie Verhoeven

Sinds gisteren terug van weeral een prachtige, verzorgde reis met tal van verrassingen. Wij hebben genoten van de prachtige landschappen, vele dieren - ook de crossing gezien - de zeer mooie logementen en het lekkere eten en drinken.

Wij denken niet dat onze zoon zijn 18e verjaardag vlug zal vergeten. Hij was heel tevreden want dit was wel een hele ervaring en dank zij jullie weer hele mooie lodges en op de juiste plaats voor de migratie, heel erg bedankt! Leuk dat we altijd kunnen vertrouwen op jou Jozef, je kent de landen wel heel goed en weet ons steeds te verrassen met de mooie plaatsen waar we ook steeds leuke mensen ontmoeten. Ook bedankt voor de mooie kaart bij onze thuiskomst.

Wij willen ook Joyce nog eens extra bedanken voor al de moeite die ze gedaan heeft (zelfs op haar vrije dag en het geven van haar prive-nummer) om onze vlucht te regelen, ze staat altijd klaar voor ons. Leuk voor jou dat je zulk een personeel hebt.

Wel hebben we 2,5 uur panne gehad (dat was niet zo erg, hoort bij een avontuur in Afrika) maar Kiwia (chauffeur) heeft geen spade, degelijke krik of degelijk gereedschap. We hadden ook geen enkele verbinding want er was geen bereik met de GSM. Zou er niet wat meer uitrusting/verbinding moeten zijn?

Deze reis zouden we in de toekomst misschien nog wel eens willen doen, want het was wel een mooie afwisseling, maar dan zouden we een fly-in doen (het was toch zwaar voor mij, die lange ritten op die bumpy roads). We hebben allemaal genoten van alles en dat is het voornaamste.

Vriendelijke groetjes,
Sonja
 

sluiten