Rondreis Brazilië en Argentinië

We hebben zoveel positieve ervaringen opgedaan en zulke fijne mensen mogen ontmoeten. De natuur van Argentinië is in één woord geweldig…
Mariëlle Vroemen en Rob de Wolff

Beste mensen,

Wat een geweldige reis hebben wij mogen maken mede door jullie geweldig programma! We vonden het heel erg attent om een welkom thuis kaart van jullie te ontvangen. Tja, wat kunnen we zeggen, we hebben zoveel positieve ervaringen opgedaan en zulke fijne mensen mogen ontmoeten. De natuur van Argentinië is in één woord geweldig…

We zijn erg tevreden over de lokale vertegenwoordigers met wie jullie samenwerken. We werden goed begeleid, fijn opgevangen bij het vliegveld en naar ons verblijf gebracht en weer opgehaald. In Iguazu werden we meteen gebeld en ook met vragen konden we altijd terecht.

Wat de accommodaties betreft, één en al lof hoe deze met zorg zijn uitgezocht. 

Het was niet altijd gemakkelijk om aan geld te komen, ook niet bij Mikro of ATM. Bankpas van de Rabo werd niet geaccepteerd… We zijn uitermate goed geholpen door Rémy, de eigenaar van Posada 21 in Iguazu. We zijn hem nog steeds dankbaar! Euro’s zijn erg geliefd, tegen goede koers in te wisselen en het is echt aan te raden wat meer geld bij je te hebben. Wij hadden € 400,- bij ons en was te weinig… Het best was geld te krijgen bij de Nationale bank van Argentinië.

Het is ook een aanrader om een 4x4 auto te hebben bij de route naar San Antonio de los Nubes, wij waren er heel blij mee gezien de kwaliteit van de weg op sommige stukken.

We hebben ook Argentijnen ontmoet die met vakantie waren (voor hen wintervakantie natuurlijk) in omgeving Cachi en Cafayate. Zij hebben ons Buenos Aires laten zien en wij zullen hen in Nederland gaan ontmoeten. Sowieso zijn onze ervaringen met de Argentijnen, waar dan ook, erg hartelijk en warm geweest. Bij een weverij in Belen kregen we een hele fijne rondleiding, mochten we zelf op een weefgetouw (volgens de oude tradities) aan de gang en gingen we weg met een fantastisch mooi kleed en dikke knuffels over en weer. Wij kregen nog een mooi vilten speldje in de kleuren van Argentinië en voor hen had ik sleutelhangers met houten klompjes.

Jullie hebben echt heel goed aangevoeld wat wij verwachtten van onze reis, alle complimenten en heel veel dank voor deze fantastische reiservaring! Wij gaan zeker nog een keer naar Zuid-Amerika.

Met hartelijke groet,

Mariëlle Vroemen en Rob de Wolff
Roald, Milenka en Marjolein

sluiten