Over Ons

Untamed Travelling is maatwerkspecialist voor onvergetelijke reizen waarbij beleving altijd voorop staat, wereldwijd. Reist u met Untamed, dan kiest u voor hoge kwaliteit, uitgebreide kennis, persoonlijke service, kleinschalige accommodaties, professionele begeleiding en unieke reiservaringen. Where the world can’t find you…

Met grote regelmaat reizen we naar onze bestemmingen om de laatste veranderingen persoonlijk te beleven. Zo kunnen wij u informeren vanuit onze eigen ervaringen en kennis. Al meer dan 20 jaar.

Hoe wij ons onderscheiden?

Persoonlijk contact

Untamed Travelling is een maatwerkspecialist voor reizen wereldwijd met meer dan 20 jaar ervaring. Onze gepassioneerde reisadviseurs willen hun liefde voor en kennis van de bestemmingen graag met u delen.

Authentieke ervaringen

Wij ontwerpen originele routes, authentieke activiteiten in bijzondere accommodaties van *** tot topklasse, speciaal afgestemd op al uw wensen: geen reisvoorstel is hetzelfde. Wij streven naar een offerte op maat binnen twee werkdagen.

Duurzaam & veilig op reis

Wij werken enkel samen met de beste lokale agenten met een hoog serviceniveau en oog voor duurzaamheid. U boekt onder de garantie van ANVR, SGR en Calamiteitenfonds. Flexibele reisvoorwaarden en 24/7 uur bereikbaarheid bij noodgevallen vinden wij vanzelfsprekend.

Wat anderen over ons zeggen

nederlandse-vakantie-awards
vakantie-award-2019
vakantie-award-2020

Medewerkers

Verbruggen, Jozef

Jozef Verbruggen

Directeur

Met passie en liefde voor het onbekende ben ik Untamed gestart. Nog steeds word ik enthousiast door het onbekende, door nieuwe accommodaties, het verleggen van je grenzen. Met grote regelmaat reis ik naar onze bestemmingen, om zelf te proeven, te beleven en te ontdekken. 

Reizen is kijken naar wat er om je heen gebeurt, maar ook jezelf ontdekken. Het houdt niet op, hoe meer je ontdekt hoe meer je wil weten. Reizen doet iedereen liefst op zijn eigen manier. Mensen, dieren, landschappen, culturen; ontmoeten en ontdekken. We zijn allemaal verschillend, dat maakt het juist zo interessant om “adventure of a lifetime” te delen met anderen.  

Janssen, Joyce

Joyce Janssen

Operationeel manager

Ik observeerde gorilla’s in Oeganda, spendeerde tijd in Zuid-Afrika met mijn gezin, leerde de tango dansen in Argentinië, werd betoverd door de onderwaterwereld van de Malediven en liet me de adem benemen door de landschappen van Antarctica… Mijn voorliefde voor reizen en door Afrika in het bijzonder bracht me bij Untamed, waar ik met de groei door de jaren heen op verschillende afdelingen ervaring heb opgedaan. Door de afdelingen met elkaar te verbinden realiseren we samen de mooiste reizen waarbij niets onmogelijk is, waarbij alles tot in de puntjes geregeld is. Het enige dat u hoeft te doen tijdens uw reis is genieten!
 

Evers, Robert

Robert Evers

Reisspecialist Latijns-Amerika

Na mijn studie bedrijfseconomie ben ik in 1996 eerst maar eens een lange reis door Zuid-Amerika gaan maken. Sindsdien heeft het reisvirus me niet meer losgelaten. Ik ben nu alweer jarenlang aan de slag met het bedenken van mooie, originele routes in Latijns-Amerika. Inmiddels ben ik het team van Untamed Travelling komen versterken waar ik met mijn passie voor Latijns-Amerika helemaal op mijn plaats ben. Ik vind het dan ook geweldig om hier mooie reizen samen te stellen en te adviseren, daarbij gebruik makend van mijn uitgebreide reiservaring. Mijn favoriete bestemmingen zijn de Andes landen Ecuador, Bolivia en Peru. Regelmatig keer ik hiernaar terug om te genieten van de prachtige natuur, kleurrijke inheemse festivals en koloniale architectuur. 

Petra van Seters - Reisspecialist zuidelijk Afrika

Petra van Seters

Reisspecialist zuidelijk Afrika

Sinds april 2015 ben ik werkzaam als reisspecialist zuidelijk Afrika bij Untamed Travelling. Met ruim 25 jaar ervaring in de reisbranche heb ik al vele mooie bestemmingen mogen bezoeken én beleven. Één van de eerste kennismakingen met zuidelijk Afrika was tijdens mijn huwelijksreis naar Zimbabwe & Mauritius. Die reis was onvergetelijk, mede vanwege de geweldige natuur, de prachtige dieren en de bijzondere culturen. Tijdens deze reis is mijn passie voor dit gedeelte van de wereld ontstaan. Ik ben nog vele malen teruggegaan, waarbij ik onder meer Zuid-Afrika, Botswana, Tanzania, Kenia & de Seychellen heb bezocht. Graag wil ik ook voor u zo’n onvergetelijke reis samenstellen!

Boomsma, Mariëtte

Mariëtte Boomsma

Reisspecialist zuidelijk Afrika
Geboren en deels opgegroeid in Johannesburg ben ik nauw verbonden met Zuid-Afrika. Eind 2017 ben ik begonnen bij Untamed Travelling als reisspecialist zuidelijk Afrika. Tijdens mijn vele reizen heb ik kennisgemaakt met de bijzondere zandduinen in Namibië, het white water raften op de Zambezi en de uitgestrekte Okavango Delta in Botswana. Hoe kan ik kort mijn Afrika gevoel weergeven? De intense kleuren, de prikkelende geuren, de gastvrije mensen en de zon die altijd schijnt. Afrika is thuiskomen voor mij. Ik neem u graag mee op ontdekkingsreis naar dit onvergetelijke continent.
 

Dorian Laemers

Reisspecialist Afrika

In 1979 maakte ik mijn eerste reis buiten Europa en sindsdien heeft de reiskoorts me te pakken. Ik heb vrijwel alle continenten bezocht en heb een sterke voorkeur voor Afrika ontwikkeld. De uitbundigheid en diversiteit van de natuur met de vele dieren en kleurrijke vogels geven een paradijselijk gevoel. Ook de openheid en directheid van de mensen, hun levenslust en volhardendheid spreken aan. Het is heerlijk om deze positieve ervaringen ook aan anderen over te brengen en mijn passie voor Afrika te delen. Als vaste reisbegeleidster van Untamed Travelling heb ik vele landen in Afrika bereisd. Nog altijd ben ik nieuwsgierig naar nieuwe streken en ervaringen. In die zin is reizen een echte verslaving!

Bavel, Michal van

Michal van Bavel

Reisspecialist Afrika & Europa

Ik ben in 1997 begonnen met werken in de reiswereld. Ik heb als reisagent veel mooie plekken op de wereld bezocht. Toch ben ik tot de conclusie gekomen dat Afrika mijn thuis is. Vooral op safari gaan is een ervaring waar ik nooit genoeg van krijg. De geuren van de natuur, de geluiden, al je zintuigen worden geprikkeld! Ik vind het heel erg leuk om die speciale safari plekjes te vinden waar je weinig andere toeristen tegen komt en waar de dieren als het ware direct voor je neus staan voor je lodge. Slapen in een tent, de geluiden uit de bush horen als je in slaap valt en een leeuw in de nacht horen brullen, dat laat mij voelen dat ik écht in Afrika ben. Of zoals Ernest Hemmingway het ooit zo prachtig zei: "I never knew of a morning in Africa when I woke up and was not happy."

Slot, Marc

Marc Slot

Reisspecialist Europa

Voor mij is reizen de mooiste manier om thuis te komen. Ik heb dan ook best wat bestemmingen gezien en heb een zwak voor Noord-Amerika, maar nog meer dan dat: een passie voor Europa. Vaak kiezen we andere continenten voor het ervaren van culturen en landschappen, maar zien we ons eigen Avondland over het hoofd.
Als Europaliefhebber is het dan ook heerlijk dat ik bij Untamed Travelling u, samen met mijn collega’s, kennis mag laten maken met de schitterende natuur, de verschillende culturen, de gastronomische geneugten en niet te vergeten de geschiedenis van ons eigen continent: van de landingsstranden in Normandië tot de Donau en haar monarchieën. Daarnaast heb ik een zwak voor bijzondere treinreizen en de gastronomische aspecten van het reizen of vakantie vieren.
Laat u verrassen door Europa. Ik begeleid u daar graag in!

Mali, Natascha

Natascha Mali

Reisspecialist Europa & Caribbean

De ultieme reis bucketlist is voor iedereen persoonlijk, van een mysterieuze droom die werkelijkheid wordt in Marrakech en avonturen in het land van vuur en ijs tot een roadtrip langs de westkust van de Verenigde Staten en tapas eten in Sevilla… Reizen en vooral de passie voor reizen zit in mijn genen en ik wist al vroeg dat ik van deze passie m’n beroep wilde maken. Inmiddels heb ik ruim 30 jaar ervaring in de reisbranche en heb ik veel mooie bestemmingen mogen bezoeken, zowel binnen als buiten Europa. De opgedane kennis en ervaring én mijn enthousiasme gebruik ik graag om uw droomreis te verwezenlijken.

As, Maureen van

Maureen van As

Reisspecialist Noord-Amerika & Caribbean

Al vroeg wist ik dat de reiswereld mijn wereld zou worden. Als je als elfjarige de VVV van een Oostenrijks dorp inloopt om te vragen of ze een baantje voor je hebben, dan zegt dat al wel genoeg… Na de middelbare school was de keuze voor een toeristische opleiding dan ook snel gemaakt en met een diploma op zak begon ik in 1985 als verkoper bij een ketenreisbureau in Bussum dat later samen met mijn compagnon ons eigen reisbureau zou worden. Totdat in 2003 de reiskriebels écht de overhand namen en ik samen met mijn wederhelft emigreerde naar Sint Maarten. Na een prachtig avontuur keerden wij in 2012 weer terug naar Nederland waar ik het reisvak vol enthousiasme weer heb opgepakt.

Koetsier, Carla

Carla Koetsier

Reisspecialist Azië

Met mijn passie en liefde voor reizen heb ik de afgelopen 34 jaar al vele mooie reizen mogen samenstellen en verkopen en, ook zelf mogen maken en beleven. Iedere reis, iedere bestemming is uniek, ik geniet van de kennismaking met diverse culturen, prachtige landschappen maar ook van de lokale keukens. Naast Zuid-Afrika dat na mijn eerste bezoek ruim 20 jaar geleden toch wel een heel speciaal plekje had veroverd, heeft ook mijn recente bezoek aan Japan een onlosmakelijke indruk achter gelaten. Sinds april 2016 ben ik werkzaam bij Untamed Travelling om met veel plezier – samen met u – uw unieke droomreis vorm te geven.
 

Tryntsje Jaspers

Tryntsje Jaspers

Reisspecialist Azië

Na mijn studie vertrok ik naar Australië om er een jaar rond te reizen en werken. Waarna vele reizen en bestemmingen volgden. Voor India ontstond een passie. De bijzondere cultuur, heerlijke keuken en indrukwekkende natuur van dit land zijn zaken waar ik nooit genoeg van krijg.

In mijn inmiddels lange carrière als reisadviseur heb ik altijd geprobeerd mijn passie over te brengen. Een land bezoeken kunnen we immers allemaal. Echter een land ervaren is heel wat anders en juist het vinden van die speciale en voor de reiziger geschikte reiservaring is wat mij aantrekt in het werken bij Untamed Travelling. Niet één reis is immers hetzelfde! Ik help u graag bij het samenstellen van de perfecte reiservaring.

Anke Erps - Specialist reserveringen

Anke Erps

Specialist reserveringen

Sinds eind 2010 werk ik bij Untamed Travelling als Medewerker reserveringen. Elke dag sta ik, samen met het team reserveringen, weer voor de uitdaging om er voor te zorgen dat u een onbezorgde droomreis kunt beleven. Een uitdaging waar ik elke dag met plezier aan begin. Ik kan niet wachten om meer van Afrika te zien. Na een eerste kennismaking met Afrika tijdens mijn reizen door Tunesië en Marokko droom ik van een safari in Zuid-Afrika, Kenia of Tanzania. Mijn werk bij Untamed houdt mijn dromen levendig!

Maggie Luijten

Maggie Luiten

Specialist reserveringen

Van jongs af aan zit reizen mij in het bloed. Tijdens en na mijn studie Toeristisch Management heb ik veel gereisd; van Lapland tot Zuid-Afrika; van Amerika tot China. Zuid-Afrika is mijn topper. Dit prachtige land bezocht ik regelmatig. Mijn reis naar Madagaskar was speciaal. Na diverse functies in de reisbranche, werk ik sinds kort bij Untamed Travelling als medewerker reserveringen. Dat ik iedere dag met reizen bezig mag zijn, is een droom die uitkomt. Samen met mijn collega's zet ik mij graag in om uw droomreis te realiseren.

Schutter, Evelien

Evelien Schutter

Specialist reserveringen
Nieuwe bestemmingen ontdekken is één van mijn favorieten bezigheden. Reizen is zo verslavend! De ervaring van andere gewoontes openen je de ogen in vele opzichten. Het brengt verwondering en verrijkt je leven. “Travelling is the only thing you buy that makes you richer.” Hoewel veel landen prachtig zijn, heb ik mijn hart verloren aan het Caribische gebied en Zuid-Amerika. Ik kijk er naar uit om samen met u uw reis te doorlopen en uw wensen eventueel aan te vullen.
Vashna Wilms - Specialist reserveringen

Vashna Wilms

Specialist reserveringen
Sinds december 2017 ben ik werkzaam bij Untamed Travelling. Na het afronden van mijn opleiding in het toerisme in 2007 ben ik gelijk aan de slag gegaan in de reiswereld. Het leukste wat er is, is zoveel mogelijk van de wereld zien én beleven! De reisquote ‘I haven’t been everywhere, but it’s on my list’ beschrijft dan ook perfect mijn onverzadigbare passie voor reizen. Inmiddels heb ik al aardig wat bestemmingen mogen ontdekken; Suriname, Guyana, Costa Rica, Amerika, Caribische eilanden, Azië, Australië en vele bestemmingen binnen Europa. Mijn reiservaringen deel ik graag met mijn mede reisliefhebbers. Werken voor Untamed Travelling voedt mijn nieuwsgierigheid naar meer! Pura Vida!

Tamara Hollander

Manager IATA

Sinds 2011 ben ik werkzaam voor Untamed Travelling en samen met mijn collega’s verzorg ik de vluchten en de autohuur. Voordat ik bij Untamed kwam werken lag mijn ervaring vooral bij zakenreizen en consolidating, maar ik werd nieuwsgierig hoe het zou zijn aan de andere kant… bij de Touroperator. Het leukste aan het werk? Het puzzelen om de meest ideale vluchtmogelijkheid te vinden die past bij de reiziger. Inmiddels heb ikzelf met mijn gezin twee prachtige verre reizen gemaakt, naar Zuid-Afrika en Sri Lanka. Verder gaan we graag skiën en genieten we van de vakanties in Europa. Gelukkig blijft er qua reizen genoeg te wensen over, ik hoop er nog vele te mogen maken. 
 

Nathalie Peters

IATA Specialist

Per 1 oktober 2014 ben ik werkzaam bij Untamed Travelling. Als Specialist vluchten & autohuur ben ik samen met mijn collega's verantwoordelijk voor het boekingsproces van de vluchten en autohuur voor de meest mooie, bijzondere, exotische en tropische bestemmingen, wat ik erg leuk vind om te doen. Hiervoor ben ik heel wat jaren werkzaam geweest voor meerdere zakelijke reisbureaus. Gelukkig heb ik al heel wat van de wereld gezien. Van Kenia tot de Galapagos eilanden maar ook Indonesië en de Nederlandse Antillen waren onvergetelijke reizen. Uiteraard gaat reizen nooit vervelen, daarom hoop ik in de toekomst nog wat mooie reizen te maken samen met mijn gezin.

Weeda, Gerda

Gerda Weeda

IATA SPECIALIST

Al vanaf kleins af aan wist ik dat ik bij een reisbureau wilde werken. Niet alleen om zelf mooie reizen te maken maar ook om andere mensen te helpen aan onvergetelijke vakanties. Ik ben dan ook al sinds 1986 werkzaam in de reiswereld. Ik heb lange tijd een eigen reisbureau gehad. Zelf heb ik – eerst zonder en daarna met kinderen – veel gereisd. Onze voetstappen staan op flink wat continenten. Eilanden met mooie zandstranden hebben onze voorkeur, we bezochten onder andere Tahiti, Bora Bora, Samoa, Cook Islands, Seychellen en Mauritius. Onze laatste vakantie was op Ameland; dat besloten we tijdens ons verblijf op Big Island, Hawaii! Sinds februari 2020 zoek en boek ik de beste routes voor uw reis bij Untamed Travelling op de afdeling Flights. Met u als klant zal ik weinig direct contact zal hebben, maar weet dat wij er achter de schermen alles aan doen om uw droomreis perfect te laten verlopen!

Marije Admiraal

IATA Specialist

Met veel plezier heb ik altijd in de reisbranche gewerkt. Eerst voor een zakelijke reisorganisatie en nu voor Untamed Travelling. Ik vind het erg leuk om deze kant van de reisbranche te leren kennen en te zien wat er zoal bij vakantiereizen komt kijken. Samen met mijn collega’s zoek ik naar de meest mooie en comfortabele vliegroutes om uiteindelijk op de bestemming aan te komen.

Zelf heb ik inmiddels ook aardig wat mooie reizen meegemaakt en ben ik hier nog lang niet klaar mee. Samen met mijn gezin ga ik graag naar de minder toeristische plekken. Onlangs zijn we met de trein door Europa gereisd met onze dochter van twee. Wat een geweldig avontuur!

Geffen van, Remco

Remco van Geffen

Hoofd financiële administratie

Sinds december 2018 ben ik werkzaam bij Untamed Travelling als Hoofd financiële administratie. Daarvoor was ik werkzaam als administrateur/project controller in het onderwijsveld. Nu dus een hele andere wereld; de reisbranche!
Qua reizen ligt mijn ervaring vooral in Europa, en dan met name Italië, Frankrijk en Spanje. Ik heb één keer een verre reis gemaakt, naar Thailand, een geweldige ervaring. Een reis die ik zeker nog een keer zou willen maken maar dan naar een ander deel van Thailand. Er zijn zeker ook nog vele andere bestemmingen die ik samen met mijn gezin zou willen bezoeken. Met de reizen die ik tijdens het werk voorbij zie komen, krijg je zelf ook inspiratie!
 

Gerard Kistemaker

Manager financiën

Vanaf het begin van Untamed Travelling ben ik betrokken bij het bedrijf. Als administrateur en (bijna) enig personeelslid bouwde ik stands tijdens beurzen, was verkoper, deed de administratie, kortom; alle voorkomende werkzaamheden. Nu, ruim 19 jaar later, ben ik achter de schermen nog steeds actief. Natuur, mensen, cultuur en dieren boeien mij, ik heb een voorkeur voor safari’s. Ik hoop dat onze reizigers net zo intens genieten van Afrika als ik altijd heb gedaan en nog lang hoop te doen.

Merijn Huijzendveld

Merijn Huijzendveld

Marketingcoördinator / Marketing specialist

Reizen zit in helemaal in mijn DNA: door mijn eerste reis naar de overweldigende jungle van Borneo ben ik verslingerd geraakt aan verre landen, andere culturen, imponerende landschappen en de indrukwekkende dierenwereld. Niet geheel toevallig dat ik na mijn studie culturele antropologie dan ook in de reiswereld ben terechtgekomen. Bij Untamed Travelling werk ik met het marketingteam om alle fantastische reizen, mooie bestemmingen en speciale overnachtingsplekken onder de aandacht te brengen.
Favoriete bestemmingen: Rusland, de Himalaya, Borneo, Scandinavië, Afrika, Oost-Europa, de Waddeneilanden… ik kan eigenlijk niet kiezen. Ik hou van een lange trekking in de bergen, maar ook van steden en heel af een toe een dagje strand.

Sanden van, Mijke

Mijke van Sanden

Marketing Specialist

Sinds 2013 ben ik samen met het management verantwoordelijk voor de marketing & communicatie en voor de vormgeving. De meest inspirerende reizen en beelden die je de adem doen stokken; mooier materiaal om mee te werken is er niet! Al die prikkels hebben ertoe geleid dat ook ik inmiddels mijn horizon heb verbreed en op safari ben geweest in de ongerepte wildparken van Zuid-Afrika en Zimbabwe, een fotoreportage in de sloppen van Kenia heb gemaakt, in het doolhof van steegjes in Marrakech heb gedwaald, de golven van California heb getrotseerd en de duizelingwekkende smaken van Peru heb geproefd. Met de uitbreiding van onze bestemmingen wordt mijn reisverlanglijst langer en langer… Die van u ook?

Sonja Rademakers

Marketing specialist

Jaren geleden werd ik besmet door het ‘Afrika virus’ tijdens een groepsreis naar Kenia. Getuige van de overweldigende migratie in de Masai Mara, het prachtige wildleven in Samburu Game Reserve en de flamingo’s bij Lake Nakuru beloofde ik mezelf dat dit niet de laatste keer zou zijn dat ik Afrika bezocht. Na reizen door Kenia, Tanzania en diverse landen in zuidelijk Afrika belandde ik jaren later in Oeganda waar ik een half jaar gewoond heb in Jinja. 

Sinds 2009 ben ik werkzaam bij Untamed Travelling. Ik ondersteun de afdeling marketing. Werken voor Untamed Travelling is voor mij een manier om mijn passie voor Afrika en reizen levend te houden. 

Lieke Luxembourg

Accountmanager Retail / Marketing Specialist

Van Ameland tot Paaseiland, ik vind niets heerlijker dan reizen. Na mijn studies Communicatie en Marketing was ik dan ook zo blij dat ik in de reisbranche mijn passie voor marketing en schrijven kon combineren met reizen. Al sinds ik Untamed Travelling ken, ben ik fan van de unieke reizen en inspirerende verhalen en foto’s waarmee klanten en reisagenten betoverd worden. Ik vind het dan ook fantastisch dat ik nu onderdeel uit mag maken van het marketing team en aanspreekpunt ben voor de retail. Sinds ik 3 jaar in San Francisco heb gewoond, zit de Verenigde Staten echt in mijn hart. Ik hou ervan dat alles larger-than-life is, in het bijzonder het natuurschoon van Alaska en Hawaii. Maar ook Brazilië, Peru, Israël, Australië, India en Zuid-Afrika hebben veel indruk gemaakt. Bovenaan mijn lijstje staat Japan en vooral méér Afrika. Waar droomt u van?

Janet Ebbeling

Receptioniste & administratief medewerker

Na de receptioniste opleiding bij Schoevers heb ik jarenlang in verschillende mooie hotels en restaurants gewerkt. Omdat ik graag wat van de wereld wilde zien ben ik vervolgens bij de Holland America Line terecht gekomen als Guest Relations Officer. Samen met mijn man heb ik een aantal fantastische reizen naar onder andere Nieuw-Zeeland en Costa Rica gemaakt.

5 november 2018 ben ik begonnen bij Untamed Travelling. Als eerste aanspreekpunt van de organisatie heb ik veel contact met de reisorganisaties, met de klanten én met alle collega's wat het voor mij tot een inspirerende mooie baan maakt. De prachtige foto’s en mooie reisverhalen dragen hier uiteraard aan bij.

Lid ANVR, SGR en Calamiteitenfonds

Untamed Travelling (KvK nr. 11051661) is aangesloten bij ANVR, SGR en Calamiteitenfonds. Dit zijn de belangrijkste kwaliteitslabels in de Nederlandse reiswereld. Wat betekent dit voor u?

ANVR-Reizigersvoorwaarden

Untamed Travelling is aangesloten bij de ANVR. De ANVR hanteert strenge normen voor het lidmaatschap en bevordert de kwaliteit van reizen en informatie daarover. De reizen op deze website worden aangeboden onder de ANVR- Reizigersvoorwaarden (ANVR-Reisvoorwaarden voor pakketreizen en/of ANVR-Boekingsvoorwaarden voor losse reisdiensten en/of Gekoppeld Reisarrangement Voorwaarden) die van toepassing zijn op alle aanbiedingen op deze website tenzij uitdrukkelijk wordt aangegeven dat dit niet het geval is. Klik hier voor het lezen en opslaan van de ANVR-Reizigersvoorwaarden of lees meer op deze pagina over onze reisvoorwaarden.

U kunt de ANVR-brochure hier downloaden. Naast de reisvoorwaarden vindt u in deze brochure tevens de ANVR-Boekingsvoorwaarden, de voorwaarden van Stichting Garantiefonds Reisgelden, de voorwaarden van het Calamiteitenfonds en andere nuttige informatie.

ANVR logo

SGR

Untamed Travelling is aangesloten bij Stichting Garantiefonds Reisgelden, hierna te noemen SGR. U kunt dit controleren via www.sgr.nl. Binnen de grenzen van de SGR-garantieregeling vallen de op deze website gepubliceerde reizen onder de garantie van SGR. Deze SGR-garantie houdt in dat de consument ervan verzekerd is dat zijn vooruitbetaalde reisgeld wordt terugbetaald als de wederpartij door financieel onvermogen de overeengekomen prestatie niet kan nakomen. Voor zover de overeenkomst mede het vervoer omvat en de plaats van bestemming reeds is bereikt, wordt zorggedragen voor de terugreis.

Eigen bijdrage aan SGR
Sinds 1 februari 2021 betaalt iedere consument die een reis boekt bij een bij SGR aangesloten reisorganisatie € 5 per persoon per boeking. Jarenlang was garantie op uw geboekte vakantie gratis, maar ook na de coronacrisis moet het garantiefonds er voor u zijn, zodat u onbezorgd op reis kunt blijven gaan.

SGR logo

Calamiteitenfonds

Untamed Travelling is tevens aangesloten bij de Stichting Calamiteitenfonds Reizen. Deze garantie houdt in dat u als reiziger die deelneemt aan een door ons georganiseerde reis waarop de garantie van toepassing is:

  • (een deel van) uw reissom terugkrijgt indien wij de reis als gevolg van een calamiteit* niet of niet volledig kunnen uitvoeren;
  • de noodzakelijke meerkosten vergoed krijgt indien wij als gevolg van een calamiteit* de reis moeten aanpassen of indien wij u vervroegd moeten repatriëren.

*Onder calamiteit wordt verstaan een door molest of natuurramp veroorzaakte abnormale gebeurtenis

Calamiteitenfonds logo

Verantwoord toerisme

Bij het samenstellen van onze reizen houden we rekening met mensen, milieu, natuur en cultuur, zodat de vakantie niet alleen voor u bijzonder is, maar ook komende generaties kunnen genieten van aantrekkelijke bestemmingen.

Of het nu gaat om reizen waarbij u geniet van ongerepte natuur, de lokale cultuur beleeft, nieuwe mensen ontmoet of een heerlijk lokaal gerecht proeft; samen werken we aan vakanties die zorgen voor betere plekken en mooiere ervaringen. En daarmee leveren we een belangrijke bijdrage aan de duurzame ontwikkelingen op de bestemming. Voor u als reiziger, maar ook voor de mensen die op de vakantiebestemming wonen.

Bestrijding sexuele uitbuiting van kinderen

Wij steunen actief de ANVR en Defence for Children – ECPAT in de bestrijding van kinderuitbuiting in vakantielanden. Wij nodigen u uit met ons alert te zijn en vermoedens van kindermisbruik te melden op www.meldkindersekstoerisme.nl ook als dit begaan is in het buitenland. Meer informatie over het bestrijden van kindermisbruik is op verzoek beschikbaar.

Wij werken onder andere samen met:

Logo KLM
SAS
Logo Brussels Airlines
Logo LATAM
Logo Lufthansa
Logo Swiss
Logo Delta Airlines
Logo Austrian
Logo Eurowings