Over Ons

Untamed Travelling is maatwerkspecialist voor onvergetelijke reizen waarbij beleving altijd voorop staat, wereldwijd. Reist u met Untamed, dan kiest u voor hoge kwaliteit, uitgebreide kennis, persoonlijke service, kleinschalige accommodaties, professionele begeleiding en unieke reiservaringen. Where the world can’t find you…

Met grote regelmaat reizen we naar onze bestemmingen om de laatste veranderingen persoonlijk te beleven. Zo kunnen wij u informeren vanuit onze eigen ervaringen en kennis. Al meer dan 19 jaar.

HOE WIJ ONS ONDERSCHEIDEN?

 • Untamed staat voor out-of-the-box reizen. Wij bieden authentieke ervaringen naar de bezienswaardigheden van een bestemming, maar regelen bijvoorbeeld ook een ontmoeting met de lokale stam.
 • Wij zijn onafhankelijk en niet gebonden aan vooraf vastgestelde routes of accommodaties. Samen maken we een reisvoorstel op maat, helemaal gebaseerd uw wensen en behoeften. 
 • Niet alleen het dagprogramma, ook de nachten worden aan uw wensen aangepast. Waar u ook verblijft, in de woestijn of in een wereldstad, wij bieden de keuze uit accommodaties van 3-sterren tot topklasse.
 • Wij streven naar een offerte op maat binnen twee werkdagen.
 • Eenmaal op de vakantiebestemming zijn wij u niet vergeten! We zijn daarom 24-uur bereikbaar voor vragen.
 • Wij werken uitsluitend samen met lokale agenten voor wie service het allerbelangrijkst is. Zij zullen er alles aan doen om uw verblijf tot een groot succes te maken: ook bij hen kunt u ieder moment terecht in geval van vragen, of bij pech.
 • Wij zijn lid van het Calamiteitenfonds. Het is niet te hopen, maar verloopt uw vakantie niet zoals gepland door een plaatselijke calamiteit, dan bent u hiervoor verzekerd. Daarnaast is Untamed ANVR, SGR en SGRZ geregistreerd.
 • Omdat wij zowel duurzaamheid als reisgemak hoog in het vaandel hebben, verstrekken wij uw reisbescheiden digitaal. Met de mogelijkheid om de reisdocumenten te downloaden op uw mobiele telefoon en/of tablet heeft u de gegevens offline/online altijd bij de hand, travel light!
 • Untamed Travelling is in 2015 door consumenten uitgeroepen tot ‘Beste reisaanbieder verre reizen’
 • Wij zijn door de Nederlandse reisbranche in 2019 uitgeroepen tot ‘Beste reisaanbieder verre reizen’ en in 2020 tot ‘Beste reisaanbieder avontuurlijke vakanties’
nederlandse-vakantie-awards
vakantie-award-2019
vakantie-award-2020

WAT ANDEREN OVER ONS ZEGGEN:

MEDEWERKERS

Directeur

Jozef Verbruggen

Met passie en liefde voor het onbekende ben ik Untamed gestart. Nog steeds word ik enthousiast door het onbekende, door nieuwe accommodaties, het verleggen van je grenzen. Met grote regelmaat reis ik naar onze bestemmingen, om zelf te proeven, te beleven en te ontdekken. 

Reizen is kijken naar wat er om je heen gebeurt, maar ook jezelf ontdekken. Het houdt niet op, hoe meer je ontdekt hoe meer je wil weten. Reizen doet iedereen liefst op zijn eigen manier. Mensen, dieren, landschappen, culturen; ontmoeten en ontdekken. We zijn allemaal verschillend, dat maakt het juist zo interessant om “adventure of a lifetime” te delen met anderen.  

Operationeel manager

Joyce Janssen

Ik observeerde gorilla’s in Oeganda, spendeerde tijd in Zuid-Afrika met mijn gezin, leerde de tango dansen in Argentinië, werd betoverd door de onderwaterwereld van de Malediven en liet me de adem benemen door de landschappen van Antarctica… Mijn voorliefde voor reizen en door Afrika in het bijzonder bracht me bij Untamed, waar ik met de groei door de jaren heen op verschillende afdelingen ervaring heb opgedaan. Door de afdelingen met elkaar te verbinden realiseren we samen de mooiste reizen waarbij niets onmogelijk is, waarbij alles tot in de puntjes geregeld is. Het enige dat u hoeft te doen tijdens uw reis is genieten!
 

Marketing Manager

Ellen Kleijer

Van je passie je werk maken, wie wil dat nu niet? Ik heb het voorrecht om te mogen werken met het leukste product dat ik ken; reizen! Ik kan enorm genieten van mooie reisverhalen en beelden en zeg dan ook vaak tegen mijn gezin dat we die plekken ook nog eens moeten bezoeken. Op zoek gaan naar het onbekende, nieuwe smaken leren kennen en bovenal enorm genieten van de mooie natuur en dieren, dat zijn ingrediënten die ik graag in mijn reizen terug zie. Onze huwelijksreis naar Kenia was mijn eerste kennismaking met Afrika en heeft een diepe indruk gemaakt. Maar ook mijn reis door Mexico, Guatemala en Belize staat me nog goed bij. En wat te denken van het korte maar intensieve bezoek aan Colombia. Of die rondreis door de enorme Rocky Mountains in Canada en langs de ruige kust van Nova Scotia? Nu ik bij Untamed Travelling werk, ligt de inspiratie voor het oprapen en gaan we binnenkort zeker weer een verre reis te maken. Waar zou u naar toe gaan?

Reisspecialist Latijns-Amerika

Robert Evers

Na mijn studie bedrijfseconomie ben ik in 1996 eerst maar eens een lange reis door Zuid-Amerika gaan maken. Sindsdien heeft het reisvirus me niet meer losgelaten. Ik ben nu alweer jarenlang aan de slag met het bedenken van mooie, originele routes in Latijns-Amerika. Inmiddels ben ik het team van Untamed Travelling komen versterken waar ik met mijn passie voor Latijns-Amerika helemaal op mijn plaats ben. Ik vind het dan ook geweldig om hier mooie reizen samen te stellen en te adviseren, daarbij gebruik makend van mijn uitgebreide reiservaring. Mijn favoriete bestemmingen zijn de Andes landen Ecuador, Bolivia en Peru. Regelmatig keer ik hiernaar terug om te genieten van de prachtige natuur, kleurrijke indianen festivals en koloniale architectuur. 

Reisspecialist Latijns-Amerika

Karen van Goor

Sinds mijn eerste ontmoeting met Latijns-Amerika heb ik het continent niet meer los kunnen laten. Tijdens en na mijn studie Latijns-Amerika Studies reisde ik frequent naar de Dominicaanse Republiek, Venezuela, Colombia, Guatemala, Ecuador en heb ik reizen begeleid in Mexico. Een van mijn favoriete landen is Venezuela. Wat een overweldigde natuurdiversiteit en wat een lieve en gekke mensen! Elke dag een puur avontuur. Uiteindelijk woonde ik in Buenos Aires en begeleidde ik tochten naar Patagonië. Ook mijn passie voor de tango kon ik hier verder goed ontwikkelen. Terug in Nederland lag het voor de hand dat ik met dit prachtige continent verbonden bleef. Het is geweldig om bij Untamed Travelling elke dag klanten te mogen adviseren die naar Latijns-Amerika willen afreizen. Zo reis ik steeds een beetje mee!

Reisspecialist Amerika's & Europa

Angelina van Hoof

Sinds 2011 werk ik met trots bij Untamed Travelling. Zowel voor, tijdens als na mijn studie Internationaal Toeristisch Management heb ik vele mooie reizen mogen maken en unieke accommodaties bezocht. Telkens nieuwe ontdekkingen! Spectaculaire wilderness gebieden heb ik mogen aanschouwen in Europa, Canada en Alaska, door het indrukwekkende Panamakanaal mogen varen en de magie van Paaseiland beleefd. Sandboarden in Peru, fietsen door bruisend Buenos Aires, duiken en snorkelen in Belize, delta vliegen vanaf de Sugarloaf Mountain in Rio de Janeiro en per cruise naar winters Antarctica gereisd. Een droombruiloft beleeft op het parelwitte strand van Mexico, Spaans geleerd in Guatemala, El salvador en Honduras, cultuur opgedaan in de koloniale steden van Nicaragua en door de waanzinnige jungle van Costa Rica gezwierd. Laat mij u helpen met het realiseren van uw droomreis. Ik deel heel graag mijn kennis en passie en ontwerp met veel plezier een reisvoorstel geheel op maat, speciaal afgestemd op uw wensen!

Reisspecialist Noord-Amerika

Lynne De Bondt

Sinds mijn eerste verre reis naar Vietnam liet de reismicrobe me niet meer los. Mijn doel werd voet op aarde zetten in elk werelddeel. En wat een avontuur is dat reeds geweest. Het bracht me onder andere op bestemmingen zoals Tanzania en Oeganda, Canada en de Verenigde Staten, Peru en Bolivia en zelfs tot het verre Australië. Maar het zijn de Amerika’s waar ik mijn hart heb verloren! Ik ben ongelofelijk blij dat ik deel mag uitmaken van het prachtige Untamed-team, want werken voor een reisorganisatie zorgt ervoor dat ik dagelijks met mijn passie bezig kan zijn; een onvergetelijke reis uitwerken en u fantastische momenten laten beleven.

Reisspecialist zuidelijk Afrika

Mariëtte Boomsma

Geboren en deels opgegroeid in Johannesburg ben ik nauw verbonden met Zuid-Afrika. Eind 2017 ben ik begonnen bij Untamed Travelling als reisspecialist zuidelijk Afrika. Tijdens mijn vele reizen heb ik kennisgemaakt met de bijzondere zandduinen in Namibië, het white water raften op de Zambezi en de uitgestrekte Okavango Delta in Botswana. Hoe kan ik kort mijn Afrika gevoel weergeven? De intense kleuren, de prikkelende geuren, de gastvrije mensen en de zon die altijd schijnt. Afrika is thuiskomen voor mij. Ik neem u graag mee op ontdekkingsreis naar dit onvergetelijke continent.
 
Reisspecialist zuidelijk Afrika

Petra van Seters

Sinds april 2015 ben ik werkzaam als reisspecialist zuidelijk Afrika bij Untamed Travelling. Met ruim 25 jaar ervaring in de reisbranche heb ik al vele mooie bestemmingen mogen bezoeken én beleven. Één van de eerste kennismakingen met zuidelijk Afrika was tijdens mijn huwelijksreis naar Zimbabwe & Mauritius. Die reis was onvergetelijk, mede vanwege de geweldige natuur, de prachtige dieren en de bijzondere culturen. Tijdens deze reis is mijn passie voor dit gedeelte van de wereld ontstaan. Ik ben nog vele malen teruggegaan, waarbij ik onder meer Zuid-Afrika, Botswana, Tanzania, Kenia & de Seychellen heb bezocht. Graag wil ik ook voor u zo’n onvergetelijke reis samenstellen!

Reisspecialist Afrika & Europa

Michal van Bavel

Ik ben in 1997 begonnen met werken in de reiswereld. Ik heb als reisagent veel mooie plekken op de wereld bezocht. Toch ben ik tot de conclusie gekomen dat Afrika mijn thuis is. Vooral op safari gaan is een ervaring waar ik nooit genoeg van krijg. De geuren van de natuur, de geluiden, al je zintuigen worden geprikkeld! Ik vind het heel erg leuk om die speciale safari plekjes te vinden waar je weinig andere toeristen tegen komt en waar de dieren als het ware direct voor je neus staan voor je lodge. Slapen in een tent, de geluiden uit de bush horen als je in slaap valt en een leeuw in de nacht horen brullen, dat laat mij voelen dat ik écht in Afrika ben. Of zoals Ernest Hemmingway het ooit zo prachtig zei: "I never knew of a morning in Africa when I woke up and was not happy."

Reisspecialist Afrika

Dorian Laemers

In 1979 maakte ik mijn eerste reis buiten Europa en sindsdien heeft de reiskoorts me te pakken. Ik heb vrijwel alle continenten bezocht en heb een sterke voorkeur voor Afrika ontwikkeld. De uitbundigheid en diversiteit van de natuur met de vele dieren en kleurrijke vogels geven een paradijselijk gevoel. Ook de openheid en directheid van de mensen, hun levenslust en volhardendheid spreken aan. Het is heerlijk om deze positieve ervaringen ook aan anderen over te brengen en mijn passie voor Afrika te delen. Als vaste reisbegeleidster van Untamed Travelling heb ik vele landen in Afrika bereisd. Nog altijd ben ik nieuwsgierig naar nieuwe streken en ervaringen. In die zin is reizen een echte verslaving!

Reisspecialist Azië

Carla Koetsier

Met mijn passie en liefde voor reizen heb ik de afgelopen 34 jaar al vele mooie reizen mogen samenstellen en verkopen en, ook zelf mogen maken en beleven. Iedere reis, iedere bestemming is uniek, ik geniet van de kennismaking met diverse culturen, prachtige landschappen maar ook van de lokale keukens. Naast Zuid-Afrika dat na mijn eerste bezoek ruim 20 jaar geleden toch wel een heel speciaal plekje had veroverd, heeft ook mijn recente bezoek aan Japan een onlosmakelijke indruk achter gelaten. Sinds april 2016 ben ik werkzaam bij Untamed Travelling om met veel plezier - samen met u - uw unieke droomreis vorm te geven.
 

Reisspecialist Azië

Tryntsje Jaspers

Na mijn studie vertrok ik naar Australië om er een jaar rond te reizen en werken. Waarna vele reizen en bestemmingen volgden. Voor India ontstond een passie. De bijzondere cultuur, heerlijke keuken en indrukwekkende natuur van dit land zijn zaken waar ik nooit genoeg van krijg.

In mijn inmiddels lange carrière als reisadviseur heb ik altijd geprobeerd mijn passie over te brengen. Een land bezoeken kunnen we immers allemaal. Echter een land ervaren is heel wat anders en juist het vinden van die speciale en voor de reiziger geschikte reiservaring is wat mij aantrekt in het werken bij Untamed Travelling. Niet één reis is immers hetzelfde! Ik help u graag bij het samenstellen van de perfecte reiservaring.

Assistent verkoop

Marlou Hereijgers

Als kind vergaapte ik me al aan al die foto’s van over de hele wereld in de reisbrochures en later droomde ik steeds weg bij het lezen van al die reizen en ik wist, de wereld is te mooi en boeiend om thuis te blijven. Inmiddels heb ik vele mooie plekken, zowel binnen als buiten Europa, mogen bezoeken en dit alles heeft een onuitwisbare indruk op mij gemaakt. Werken bij Untamed Travelling is voor mij een mooie manier om mijn passie voor reizen levend te houden en met veel plezier ondersteun ik de afdeling verkoop met het samenstellen van uw eigen onvergetelijke reis.

Specialist reserveringen

Anke Erps

Sinds eind 2010 werk ik bij Untamed Travelling als Medewerker reserveringen. Elke dag sta ik, samen met het team reserveringen, weer voor de uitdaging om er voor te zorgen dat u een onbezorgde droomreis kunt beleven. Een uitdaging waar ik elke dag met plezier aan begin. Ik kan niet wachten om meer van Afrika te zien. Na een eerste kennismaking met Afrika tijdens mijn reizen door Tunesië en Marokko droom ik van een safari in Zuid-Afrika, Kenia of Tanzania. Mijn werk bij Untamed houdt mijn dromen levendig!

Specialist reserveringen

Maggie Luiten

Van jongs af aan zit reizen mij in het bloed. Tijdens en na mijn studie Toeristisch Management heb ik veel gereisd; van Lapland tot Zuid-Afrika; van Amerika tot China. Zuid-Afrika is mijn topper. Dit prachtige land bezocht ik regelmatig. Mijn reis naar Madagaskar was speciaal. Na diverse functies in de reisbranche, werk ik sinds kort bij Untamed Travelling als medewerker reserveringen. Dat ik iedere dag met reizen bezig mag zijn, is een droom die uitkomt. Samen met mijn collega's zet ik mij graag in om uw droomreis te realiseren.

Specialist reserveringen

Vashna Wilms

Sinds december 2017 ben ik werkzaam bij Untamed Travelling. Na het afronden van mijn opleiding in het toerisme in 2007 ben ik gelijk aan de slag gegaan in de reiswereld. Het leukste wat er is, is zoveel mogelijk van de wereld zien én beleven! De reisquote ‘I haven’t been everywhere, but it’s on my list’ beschrijft dan ook perfect mijn onverzadigbare passie voor reizen. Inmiddels heb ik al aardig wat bestemmingen mogen ontdekken; Suriname, Guyana, Costa Rica, Amerika, Caribische eilanden, Azië, Australië en vele bestemmingen binnen Europa. Mijn reiservaringen deel ik graag met mijn mede reisliefhebbers. Werken voor Untamed Travelling voedt mijn nieuwsgierigheid naar meer! Pura Vida!
Manager IATA

Tamara Hollander

Sinds 2011 ben ik werkzaam voor Untamed Travelling en samen met mijn collega’s verzorg ik de vluchten en de autohuur. Voordat ik bij Untamed kwam werken lag mijn ervaring vooral bij zakenreizen en consolidating, maar ik werd nieuwsgierig hoe het zou zijn aan de andere kant... bij de Touroperator. Het leukste aan het werk? Het puzzelen om de meest ideale vluchtmogelijkheid te vinden die past bij de reiziger. Inmiddels heb ikzelf met mijn gezin twee prachtige verre reizen gemaakt, naar Zuid-Afrika en Sri Lanka. Verder gaan we graag skiën en genieten we van de vakanties in Europa. Gelukkig blijft er qua reizen genoeg te wensen over, ik hoop er nog vele te mogen maken. 
 

IATA Specialist

Nathalie Peters

Per 1 oktober 2014 ben ik werkzaam bij Untamed Travelling. Als Specialist vluchten & autohuur ben ik samen met mijn collega's verantwoordelijk voor het boekingsproces van de vluchten en autohuur voor de meest mooie, bijzondere, exotische en tropische bestemmingen, wat ik erg leuk vind om te doen. Hiervoor ben ik heel wat jaren werkzaam geweest voor meerdere zakelijke reisbureaus. Gelukkig heb ik al heel wat van de wereld gezien. Van Kenia tot de Galapagos eilanden maar ook Indonesië en de Nederlandse Antillen waren onvergetelijke reizen. Uiteraard gaat reizen nooit vervelen, daarom hoop ik in de toekomst nog wat mooie reizen te maken samen met mijn gezin.

IATA Specialist

Anthea Young

Van de wereld heb ik gelukkig wel wat gezien. Naast Europa ben ik in Mexico, de Verenigde Staten, Cuba, de Domincaanse Republiek, Aruba, Marokko en Japan geweest. Mijn reis naar Japan was wel heel bijzonder. Ik heb twee weken bij mijn nicht en haar gezin in Osaka in huis gewoond. Zij is daar geboren en getogen. Voor de eerste keer in mijn leven heb ik een echte cultuurschok meegemaakt, een fantastisch mooi gevoel was dat. Wat een voorrecht om op plekken te komen waar alleen de lokale bevolking komt en zo het echte Japanse leven te ervaren!

In december 2018 ben ik door Untamed Travelling aangenomen voor de functie van Specialist vluchten en autohuur. Met veel plezier zoeken mijn collega’s en ik naar de beste vluchten die aansluiten op de wens van de klant en zijn reisprogramma. Het is een drukke maar vooral een heel leuke functie. Samen werken wij aan uw volgende droomreis!

Hoofd financiële administratie

Remco van Geffen

Sinds december 2018 ben ik werkzaam bij Untamed Travelling als Hoofd financiële administratie. Daarvoor was ik werkzaam als administrateur/project controller in het onderwijsveld. Nu dus een hele andere wereld; de reisbranche!
Qua reizen ligt mijn ervaring vooral in Europa, en dan met name Italië, Frankrijk en Spanje. Ik heb één keer een verre reis gemaakt, naar Thailand, een geweldige ervaring. Een reis die ik zeker nog een keer zou willen maken maar dan naar een ander deel van Thailand. Er zijn zeker ook nog vele andere bestemmingen die ik samen met mijn gezin zou willen bezoeken. Met de reizen die ik tijdens het werk voorbij zie komen, krijg je zelf ook inspiratie!
 

Manager financiën

Gerard Kistemaker

Vanaf het begin van Untamed Travelling ben ik betrokken bij het bedrijf. Als administrateur en (bijna) enig personeelslid bouwde ik stands tijdens beurzen, was verkoper, deed de administratie, kortom; alle voorkomende werkzaamheden. Nu, ruim 17 jaar later, ben ik achter de schermen nog steeds actief. Natuur, mensen, cultuur en dieren boeien mij, ik heb een voorkeur voor safari’s. Ik hoop dat onze reizigers net zo intens genieten van Afrika als ik altijd heb gedaan en nog lang hoop te doen.

Marketing Specialist

Mijke van Sanden

Sinds 2013 ben ik samen met het management verantwoordelijk voor de marketing & communicatie en voor de vormgeving. De meest inspirerende reizen en beelden die je de adem doen stokken; mooier materiaal om mee te werken is er niet! Al die prikkels hebben ertoe geleid dat ook ik inmiddels mijn horizon heb verbreed en op safari ben geweest in de ongerepte wildparken van Zuid-Afrika en Zimbabwe, een fotoreportage in de sloppen van Kenia heb gemaakt, in het doolhof van steegjes in Marrakech heb gedwaald, de golven van California heb getrotseerd en de duizelingwekkende smaken van Peru heb geproefd. Met de uitbreiding van onze bestemmingen wordt mijn reisverlanglijst langer en langer... Die van u ook?

Marketing Specialist

Seraya Tuasuun

Snorkelen tussen de ongerepte koraalriffen van Raja Ampat, de eeuwenoude pagodes van Bagan bewonderen en genieten van adembenemende uitzichten in Koh Sok. Na mijn drie-maanden-reis door Azië wist ik wat ik wilde: mijn passie voor reizen delen met anderen. Content creëren waardoor reizigers geprikkeld worden een (nieuwe) bestemming te ontdekken. Ik ben dan ook met veel plezier begonnen bij Untamed Travelling als Specialist marketing & communicatie, mijn eerste stap binnen de reiswereld. Mijn bucketlist wordt met de dag steeds langer. Mijn reisquote: Once a year, go somewhere you have never been before. Welke bestemming is dat voor u dit jaar?  

Marketing medewerker

Sonja Rademakers

Jaren geleden werd ik besmet door het ‘Afrika virus’ tijdens een groepsreis naar Kenia. Getuige van de overweldigende migratie in de Masai Mara, het prachtige wildleven in Samburu Game Reserve en de flamingo’s bij Lake Nakuru beloofde ik mezelf dat dit niet de laatste keer zou zijn dat ik Afrika bezocht. Na reizen door Kenia, Tanzania en diverse landen in zuidelijk Afrika belandde ik jaren later in Oeganda waar ik een half jaar gewoond heb in Jinja. 

Sinds 2009 ben ik werkzaam bij Untamed Travelling. Ik ondersteun de afdeling marketing. Werken voor Untamed Travelling is voor mij een manier om mijn passie voor Afrika en reizen levend te houden. 

Receptioniste & administratief medewerker

Janet Ebbeling

Na de receptioniste opleiding bij Schoevers heb ik jarenlang in verschillende mooie hotels en restaurants gewerkt. Omdat ik graag wat van de wereld wilde zien ben ik vervolgens bij de Holland America Line terecht gekomen als Guest Relations Officer. Samen met mijn man heb ik een aantal fantastische reizen naar onder andere Nieuw-Zeeland en Costa Rica gemaakt.

5 november 2018 ben ik begonnen bij Untamed Travelling. Als eerste aanspreekpunt van de organisatie heb ik veel contact met de reisorganisaties, met de klanten én met alle collega's wat het voor mij tot een inspirerende mooie baan maakt. De prachtige foto’s en mooie reisverhalen dragen hier uiteraard aan bij.

LID ANVR, SGR EN CALAMITEITENFONDS

Untamed Travelling is lid van ANVR, SGR en Calamiteitenfonds. Dit zijn de belangrijkste kwaliteitslabels in de Nederlandse reiswereld. Wat betekent dit voor u?

ANVR

Voor alle reizen op deze website gelden de ANVR-Reisvoorwaarden, tenzij uitdrukkelijk wordt aangegeven dat dit niet het geval is. De ANVR hanteert strenge normen voor de kwaliteit van reizen en voor de informatie daarover. Op de website van het ANVR, www.anvr.nl, kunt u onder ‘onderwerpen – overzicht’ de ANVR-brochure downloaden. Naast de reisvoorwaarden vindt u in deze brochure ook de ANVR-Boekingsvoorwaarden, de voorwaarden van de Stichting Garantiefonds Reisgelden, de voorwaarden van het Calamiteitenfonds en andere nuttige informatie.

SGR

Wij zijn aangesloten bij Stichting Garantiefonds Reisgelden, hierna te noemen SGR. U kunt dit controleren via www.sgr.nl. Binnen de grenzen van de SGR-garantieregeling vallen de op deze internetsite gepubliceerde reizen onder de garantie van SGR. Deze garantie houdt in dat u ervan verzekerd bent dat het vooruitbetaalde reisgeld wordt terugbetaald als de wederpartij door financieel onvermogen de overeengekomen prestatie niet kan nakomen. Voor zover de overeenkomst mede het vervoer omvat en de plaats van bestemming reeds is bereikt, wordt zorg gedragen voor de terugreis.

CALAMITEITENFONDS

Untamed Travelling is tevens aangesloten bij de Stichting Calamiteitenfonds Reizen. Binnen de grenzen van de garantieregeling van het Calamiteitenfonds vallen de op deze internetsite gepubliceerde reizen onder de garantie van het Calamiteitenfonds. Deze garantie houdt in dat u als consument die deelneemt aan een door ons georganiseerde reis:

 • (een deel van) uw reissom terugkrijgt indien wij de reis als gevolg van een calamiteit* niet of niet volledig kunnen uitvoeren;
 • de noodzakelijke meerkosten vergoed krijgt indien wij als gevolg van een calamiteit* de reis moeten aanpassen of indien wij u vervroegd moeten repatriëren.
*Onder calamiteit wordt verstaan een door molest of natuurramp veroorzaakte abnormale gebeurtenis.

WIJ WERKEN ONDER ANDERE SAMEN MET:

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top