BEPERKINGEN OP SCHIPHOL

Schiphol heeft aangekondigd in de zomermaanden minder vertrekkende reizigers per dag te kunnen verwerken. “Deze maatregel zorgt ervoor dat de overgrote groep reizigers veilig en betrouwbaar kan reizen vanaf Schiphol, maar er zullen dus ook mensen zijn die niet kunnen vliegen” aldus Schiphol.

Helaas weten wij op dit moment nog niet om hoeveel en welke vluchten het precies zal gaan. Vanzelfsprekend zullen wij direct contact met u opnemen indien het uw boeking betreft. Gelukkig werken wij samen met vele verschillende luchtvaartmaatschappijen en luchthavens en zijn er genoeg alternatieven. Blijf dus vooral u reisaanvragen insturen; we kunnen gewoon blijven reizen!

Gevolgen voor KLM passagiers

Passagiers van KLM kunnen, ondanks de beperkingen op Schiphol deze zomer gewoon reizen. Dat heeft KLM donderdag 23/6/2022 bekendgemaakt. Door het beperken van de verkoop van tickets en het op beperkte schaal annuleren van een aantal vluchten, denkt KLM dat reeds geboekte passagiers zich geen zorgen hoeven te maken of hun reis door kan gaan. KLM-passagiers van wie de vlucht toch geannuleerd wordt, zullen een acceptabel alternatief aangeboden krijgen. Dat zal in de meeste gevallen neerkomen op een vlucht op dezelfde dag, of zo dicht mogelijk op de dag van de oorspronkelijke boeking. In dat geval wordt er contact opgenomen.

Wachtrijen op Schiphol

Hoewel er aan een oplossing gewerkt wordt, hebben wij voorlopig nog te maken met lange wachtrijen op Schiphol. Om deze drukte te omzeilen, zijn er verschillende services te boeken waarmee u de lange wachtrijen kunt ontlopen. Hoewel u deze services zelf kunt boeken, regelen wij dit met plezier voor u!

Schiphol VIP Service*

De meest exclusieve is Schiphol VIP Service. In samenwerking met Schiphol VIP service bieden wij u de meest exclusieve manier van reizen via Amsterdam Schiphol Airport. Start uw reis ontspannen en uitgerust vanuit het stijlvolle en zeer exclusieve vernieuwde Schiphol VIP centre. U kunt gebruik maken van de service ongeacht met welke maatschappij u vliegt. Doordat het VIP centre gescheiden is van de terminal gaat alle hectiek langs u heen. Vanaf het moment van aankomst totdat u in het vliegtuig stapt geniet u van een optimale persoonlijke dienstverlening.

Schiphol Meet & Assist*

Een voordeligere optie is Schiphol Meet & Assist. Een host(ess) van Schiphol zal u ontmoeten buiten bij de vertrekhal (desgewenst elders) en u naar de check in begeleiden, om u vervolgens via de snelle doorgang langs alle controle posten naar het vliegtuig te brengen.

* Voor de maanden juli en augustus is de VIP-Service volgeboekt en Schiphol Meet & Assist nog maar zeer beperkt beschikbaar. U kunt uiteraard ook proberen zelf een aanvraag te doen bij het VIP Centre of bij het Luxury Airport Centre.

*Helaas bieden de genoemde services geen garantie voor het halen van uw vlucht.

OP REIS MET UNTAMED

Heeft u nog vragen over deze actie? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top