Sao Tomé en Principe

Paradijselijke eilanden voor de kust van West-Afrika

Foto: Rob Floor

Sao Tomé en Principe

Paradijselijke eilanden voor de kust van West-Afrika

Foto: Rob Floor

Sao Tomé en Principe reizen

Chocolade-eilanden

Al vormen ze met vier andere eilanden het kleinste land van Afrika, Sao Tomé en Principe hebben vele bijnamen. Zo verwijst 'Eilanden van het midden van de wereld' naar hun ligging op de evenaar en 'Chocolade-eilanden' naar de cacaoproductie die ooit de grootste ter wereld was. De vulkaaneilanden hebben bezoekers heel wat te bieden: paradijselijke palmenstranden, een blauwgroene zee met kristalhelder water en een rijk onderwaterleven, maagdelijke oerwouden vol inheemse planten en dieren, een ruim tweeduizend meter hoge vulkaan die beklommen kan worden en plantages waar cacao, koffie, vanille, bananen en andere vruchten groeien. Desondanks zien de vriendelijke bewoners zelden toeristen. Dat verklaart de bijnaam 'Vergeten Eilanden'.

Rondreizen Sao Tomé en Principe

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

Inspiratie reizen voor Sao Tomé en Principe

Beleef Sao Tomé en Principe met Untamed

Obo National Park & Pico de São Tomé

In het park bevindt zich ook de hoogste bergtop van São Tomé, Pico de São Tomé, met een hoogte...

Meer informatie

Principe

Principe is met een oppervlakte van slechts 136km2 een stuk kleiner dan São Tomé. U vindt er diverse plantages uit de koloniale tijd...

Meer informatie

São Tomé

São Tomé is de hoofdstad van São Tomé en Principé. In de stad vindt u diverse pastelkleurige koloniale...

Meer informatie

Top accommodaties in Sao Tomé en Principe

Untamed Travelling