Midden-Oosten

  • Midden-Oosten

Midden-Oosten

Midden-Oosten

Reizen door het Midden-Oosten

Op reis door het Midden-Oosten wachten u vele verrassingen. Het gebied is eindeloos divers en biedt enorme contrasten en mogelijkheden, indrukken en ervaringen. Zo kunt u in Oman verblijven bij de bedoeïenen, in Jordanië slapen onder de sterrenhemel in de Wadi Rum woestijn en in het mondaine Qatar en Dubai genieten van de flamboyante luxe van een vijfsterrenhotel. In Abu Dhabi zijn traditionele kamelenraces een favoriet tijdverdrijf in de weekenden. En in de wirwar van straatjes in de Omaanse souks is alles te koop. Wie voorbij de torenhoge wolkenkrabbers van Dubai reist, komt uit in de woestijn. Hier staat de Arabische koffie voor u klaar; een culturele traditie waarbij de bedoeïenen al eeuwenlang reizigers gastvrij ontvangen. Wij nemen u graag mee op ontdekkingstocht.

Ons reisaanbod in het Midden-Oosten

In cultureel opzicht heeft het Midden-Oosten een keur aan bezienswaardigheden. Imposante moskeeën, wereldwonder Petra, historische forten in Qatar en Jordanië, architectonische spektakelstukken in Dubai en wereldberoemde musea in Abu Dhabi. Ook qua natuur heeft het Midden-Oosten veel te bieden. Doorkruis spectaculaire woestijnlandschappen per 4WD waar eeuwenlang handelskaravanen doorheen zwoegden om hun handelswaar aan man te kunnen brengen. Bezoek de mangroves van Abu Dhabi of maak prachtige wandelingen in de Jordaanse Dana vallei. Bezoek de kleine zandkleurige dorpen van Oman die verscholen liggen tussen dadelplantages en helderblauwe wadi’s en uitzicht bieden op de hoge pieken van het Al Hajar gebergte. Drijf in de Dode Zee en snorkel of duik in de rijke onderwaterwereld van Aqaba. Op de smetteloos witte stranden van Oman komen duizenden zeeschildpadden aan land om hun eieren op het strand te leggen.

Met een grote diversiteit is het Midden-Oosten voor veel reizigers een droombestemming. Bekijk ons uitgebreide reisaanbod en vertel ons uw reiswensen. Wij helpen u graag bij het samenstellen van uw droomreis. 'Where the world can't find you...'

ONZE INSPIRATIEREIZEN

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. Lees meer over de laatste ontwikkelingen op onze Covid-19 pagina.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen? 

INSPIRATIE VOOR Midden-Oosten

LANDEN IN Midden-Oosten

Aanbevolen door: Carla Koetsier

Koetsier, Carla
Carla Koetsier

Met mijn passie en liefde voor reizen heb ik de afgelopen 34 jaar al vele mooie reizen mogen samenstellen en verkopen en, ook zelf mogen maken en beleven. Iedere reis, iedere bestemming is uniek, ik geniet van de kennismaking met diverse culturen, prachtige landschappen maar ook van de lokale keukens. Sinds april 2016 ben ik werkzaam bij Untamed Travelling om met veel plezier - samen met u - uw unieke droomreis vorm te geven.

Jordanie, Dana
Wandelen in Dana

In het zuiden van Jordanië ligt tussen de uitgestrekte zandvlaktes een groene oase: het Dana Nature Reserve. Vogelsoorten zoals Vale Gier, Havikarend, Kleine Torenvalk, Blauwe Rotslijster en Aziatische Steenpatrijs vliegen rond in dit uitzonderlijke berggebied. Vanuit het spectaculair gelegen bergdorp Dana zijn verschillende wandelingen mogelijk. Onder begeleiding van een professionele gids kunt u fraaie tochten maken naar Wadi Dana of Wadi Ghuweir. U loopt door een continue veranderend landschap.

Alila Jabal Akhdar

Gelegen op een top van tweeduizend meter hoog en toch bijna onzichtbaar. Na vele bochten en kronkels belandt u via een bergweg bij het Alila Jabal Akhdar hotel. De stenen waarmee het hotel is opgebouwd zijn afkomstig uit de bergachtige omgeving zelf, daardoor heeft het hotel een schutkleur. Zoals de ligging is ook het comfort niveau: hoog. Voor avonturiers en natuurliefhebbers die hun vakantie comfortabel willen doorbrengen. Door de hoge ligging bevindt Jabal Akhdar zich niet op een doorgaande route en dus ligt hier het onontdekte Oman.

REISMOGELIJKHEDEN:

Natuurreizen

Cultuurreizen

Culinaire reizen

Familiereizen

Fly & Drive

Strandvakantie

ONZE INSPIRATIEREIZEN

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. In ons blog leest u de laatste ontwikkelingen.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen? 

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top