Midden-Oosten

Midden-Oosten

Midden-Oosten

Reizen door het Midden-Oosten

Op reis door het Midden-Oosten wachten u vele verrassingen. Het gebied is eindeloos divers en biedt enorme contrasten en mogelijkheden, indrukken en ervaringen. Zo kunt u in Oman verblijven bij de bedoeïenen, in Jordanië slapen onder de sterrenhemel in de Wadi Rum woestijn en in het mondaine Qatar en Dubai genieten van de flamboyante luxe van een vijfsterrenhotel. In Abu Dhabi zijn traditionele kamelenraces een favoriet tijdverdrijf in de weekenden. En in de wirwar van straatjes in de Omaanse souks is alles te koop. Wie voorbij de torenhoge wolkenkrabbers van Dubai reist, komt uit in de woestijn. Hier staat de Arabische koffie voor u klaar; een culturele traditie waarbij de bedoeïenen al eeuwenlang reizigers gastvrij ontvangen. Wij nemen u graag mee op ontdekkingstocht.

Ons reisaanbod in het Midden-Oosten

In cultureel opzicht heeft het Midden-Oosten een keur aan bezienswaardigheden. Imposante moskeeën, wereldwonder Petra, historische forten in Qatar en Jordanië, architectonische spektakelstukken in Dubai en wereldberoemde musea in Abu Dhabi. Ook qua natuur heeft het Midden-Oosten veel te bieden. Doorkruis spectaculaire woestijnlandschappen per 4WD waar eeuwenlang handelskaravanen doorheen zwoegden om hun handelswaar aan man te kunnen brengen. Bezoek de mangroves van Abu Dhabi of maak prachtige wandelingen in de Jordaanse Dana vallei. Bezoek de kleine zandkleurige dorpen van Oman die verscholen liggen tussen dadelplantages en helderblauwe wadi’s en uitzicht bieden op de hoge pieken van het Al Hajar gebergte. Drijf in de Dode Zee en snorkel of duik in de rijke onderwaterwereld van Aqaba. Op de smetteloos witte stranden van Oman komen duizenden zeeschildpadden aan land om hun eieren op het strand te leggen.Met een grote diversiteit is het Midden-Oosten voor veel reizigers een droombestemming. Bekijk ons uitgebreide reisaanbod en vertel ons uw reiswensen. Wij helpen u graag bij het samenstellen van uw droomreis. 'Where the world can't find you...'

Onze inspiratiereizen

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

Inspiratie reizen voor Midden-Oosten

Landen in Midden-Oosten

Abu Dhabi

Schitterende overdaad

Abu Dhabi reizen

Dubai

Torenhoge wolkenkrabbers, souks, woestijn en tropische eilanden

Dubai reizen

Jordanië

Gastvrij Jordanië: historische steden in spectaculaire woestijnlandschappen

Jordanië reizen

Oman

Betoverend eigen

Oman reizen

Qatar

Schiereiland vol verborgen schatten

Qatar reizen

Reismogelijkheden voor Midden-Oosten