China

Bron van verwondering

China

Bron van verwondering

China reizen

Episch en tijdloos

China, een immens groot land barstensvol betoverende tegenstrijdigheden. Met één voet diep geworteld in het oude verleden en de andere vooruitstrevend in de toekomst; China is het kruispunt waar verleden, heden en toekomst samenkomen. Waar de grandeur van Verboden Stad, het 9.000 koppen tellende Terra Cotta leger en de Grote Muur – het grootste bouwproject in de geschiedenis - slechts een greep is uit de historische rijkdom en waar ‘s werelds oudste beschaving schittert in ontwikkeling en innovatie.

Hier vindt u contrasten van slaperige plattelandsdorpjes die zich afwisselen met futuristische metropolen en woestijnen en hoogvlakten die via vruchtbare heuvels vol rijstterrassen overgaan in tropisch regenwoud. Geen land is zó uniek en eigen. Het is een tot de verbeelding sprekende tijdmachine waar eten al eeuwenlang de spil van het sociale leven vormt. Kortom, een land met onuitputtelijke reismogelijkheden voor iedereen. Where the world can't find you...

Rondreizen China

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

Inspiratie reizen voor China

Beleef China met Untamed

De Chinese keuken

Verfijnd, veelzijdig en hoe verser hoe beter

Meer informatie

Sichuan

Land van overvloed

Meer informatie

Xi'An

Stad van het terra cotta leger

Meer informatie

Longsheng County

Rijstterrassen en etnische minderheden

Meer informatie

Landschappen

Afwisselend en ruig

Meer informatie

Top accommodaties in China

Untamed Travelling

Reisvoorstel voor aanvragen

Reismogelijkheden voor China