Duitsland

Rijk en geciviliseerd

Duitsland REIZEN

Middeleeuwse dorpen, hippe steden en adembenemende natuur

Een weelde aan natuurlijke schoonheid, een schatkist vol cultureel erfgoed, een rijkdom aan levendige tradities en ‘gemütlichkeit’ maken deel uit van een reis naar Duitsland, of u nu uitwaait op een Waddeneiland, van de rauwe geschiedenis proeft in de steden, de onaangetaste natuur van het zuiden induikt of opgaat in het wintersprookje dat Weihnachtsmarkt heet.

In het noorden lonkt Sylt, de speeltuin van de jetset die zich kenmerkt met eindeloze stranden, wandelende duinen, rode kliffen en een mondain uitgaansleven. Ontdek trendsetter Berlijn, een land op zichzelf waar bekende trekpleisters als de Brandenburger Tör, East Side Gallery, Siegessaule, Checkpoint Charlie en het Holocaust monument aan gedenkwaardige gebeurtenissen uit het verleden herinneren en festivals, vlooienmarkten en strandfeesten het ritme van de dag bepalen. Kunstliefhebbers vinden hun nirwana in Keulen, een multiculturele stad die is uitgedost met straatkunst en indrukwekkende objecten. Plan uw bezoek rondom de wereldbefaamde kunstbeurs Art Cologne, geniet van een koude Kölsch te midden van de metalen sculpturen van Odo Rumpf en begin uw speurtocht naar graffiti bananen bij het Ludwig Museum.

In het zuiden wacht München, cultuurstad pur sang, geroemd om de verfijnde operahuizen en Oktoberfesten. Het stadscentrum is een elegante samensmelting van klassieke en moderne architectuur, vol historische kerken, middeleeuwse muren en koninklijke paleizen. Het chique culturele wellness paradijs Baden-Baden is de toegangspoort naar de donkere sparrenbossen van het Zwarte Woud. De uitgestrekte heuvels, valleien, rivieren en bossen zijn de thuisbasis van de koekoeksklok en het decor van de boze wolf die naar Roodkapje loert. Wandel en mountainbike uw weg door de ongerepte natuur voor u zich naar de Beierse Alpen spoedt, waar een grandioos berglandschap met glasheldere meren, groene dalen en diepe kloven het leefgebied vormt van wolven, beren, lynxen, gemzen en steenarenden. Where the world can't find you...

 

RONDREIZEN DOOR Duitsland

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier! 

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. Lees meer over de laatste ontwikkelingen op onze Covid-19 pagina.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen? 

INSPIRATIE VOOR Duitsland

BELEEF Duitsland MET UNTAMED

Familiereizen

Veelzijdig en avontuurlijk voor kinderen

Zuidwestelijke wijnstreken

Culinair en historisch rijke wijngebieden

Duitse eilanden

Oneindige stranden & talloze kuuroorden

Berlijn

Bruisende metropool met wereldpotentie

Landschappen

Bergen, bossen en velden vol bloemen

Hamburg

Hanzestad bij uitstek

München

Bier, BMW & Bayern München

Potsdam

Koninklijke pracht en Hollandse degelijkheid

Top accommodaties in Duitsland

So/ Berlin Das Stue

Stadsoase in het uitgestrekte Tiergarten

Cerês am Meer

Designhotel op Rügen eiland

Anna Hotel

Designhotel in het levendige centrum van München

UNTAMED TRAVELLING

VRAAG EEN REISVOORSTEL AAN

RONDREIZEN DOOR Duitsland

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. In ons blog leest u de laatste ontwikkelingen.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen? 

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top