Baltische Staten

Oude steden en ruige natuur

Baltische Staten REIZEN

Estland, Letland en Litouwen

De verlaten stranden, diepe bossen, schilderachtige meren en van vogels wemelende wetlands van de Oostzeelanden verbergen een tierend wildleven. De Baltische staten barsten van historische steden en onaangetaste natuur vol lynxen, wolven en bruine beren. Where the world can't find you...

Estland

Estland is klein, dunbevolkt en beeldschoon. Het is rijk aan folkloristische tradities en begiftigd met wilde natuur en middeleeuwse steden. Slenter door het oude centrum van Tallinn, zeil naar vrouweneiland Kishna, hike door de weelderige natuur van Lahemaa, spot vogels in de draslanden van Matsalu en stap in een Võrumese rooksauna.

Letland

Een lappendeken van zeeën, meren en wouden; Letland is een uitgestrekt, onaangetast parklandschap met maar één echte stad. Jugendstil hemel Riga is de laatste halte voor u de golvende bomenzeeën van Kurzeme verkent, de groene heuvels van Vizdemet bedwingt, over de vruchtbare met stromen dooraderde vlakten van Zemgale hiked en de onherbergzame, met ongerepte meren, moerassen en rivieren bedekte natuur van Latgale induikt.

Litouwen

Alleen al om de Koerse Schoorwal, de eindeloze sliert wit zand die de kustlijn vormt en hoofdstad Vilnius, een populaire verzamelplek voor artiesten met oude binnenplaatsen, geplaveide straatjes en barokkerken, is Litouwen een bezoek meer dan waard. Maar er is nog zoveel meer. Ga op zoek naar de Heuvel der Kruisen, laat u rondleiden door een eeuwenoud klooster en reis af naar Dzūkija om te ervaren hoe mensen meer dan honderd jaar geleden in de natuur leefden.

 

RONDREIZEN DOOR Baltische Staten

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier! 

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. Lees meer over de laatste ontwikkelingen op onze Covid-19 pagina.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen? 

INSPIRATIE VOOR Baltische Staten

BELEEF Baltische Staten MET UNTAMED

Tallinn, Riga en Vilnius

Bezoek het bijzonder cultureel erfgoed van de hoofdsteden Tallinn, Riga en Vilnius

Kastelen en paleizen

Bezoek de oude kastelen en paleizen uit vervlogen tijden

Kustlijnen en stranden

Indrukwekkende mix van strand en cultuur

Muhu eiland

Spectaculaire natuur van moerassen, rotsen en zandstranden gevormd in de laatste IJstijd

Heuvel der Kruisen

Indrukwekkend bedevaartsoord in Litouwen

Nationale parken

Actieve ontdekking van prachtige natuur

Top accommodaties in Baltische Staten

Hotel Pacai

Statig herenhuis met eigentijdse twist

Pädaste Manor

Elegante luxe uit vervlogen tijden

Dome Hotel

Waar luxe, sfeer en historie elkaar ontmoeten

UNTAMED TRAVELLING

VAN ONS BLOG

De Baltische Staten ‘Around the Clock’

De Baltische Staten vormen voor menigeen een nog onbekende reisbestemming. Met een onwankelbare code geel en op maar twee uur reizen voor mij reden genoeg om er op onderzoek uit te gaan.Het overtreft mijn stoutste verwachtingen; wat ik aantref is een prachtige combinatie van cultuur en natuur. Ik ontdek historische steden en verlaten stranden, diepe bossen, schilderachtige meren en van vogels wemelende wetlands. Zónder corona stress!

REISMOGELIJKHEDEN:

Fly & Drive

Cultuurreizen

Natuurreizen

RONDREIZEN DOOR Baltische Staten

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. In ons blog leest u de laatste ontwikkelingen.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen? 

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top