Baltische Staten

Oude steden en ruige natuur

Baltische Staten

Oude steden en ruige natuur

Baltische Staten reizen

Estland, Letland en Litouwen

De verlaten stranden, diepe bossen, schilderachtige meren en van vogels wemelende wetlands van de Oostzeelanden verbergen een tierend wildleven. De Baltische staten barsten van historische steden en onaangetaste natuur vol lynxen, wolven en bruine beren. Where the world can't find you...

Estland

Estland is klein, dunbevolkt en beeldschoon. Het is rijk aan folkloristische tradities en begiftigd met wilde natuur en middeleeuwse steden. Slenter door het oude centrum van Tallinn, zeil naar vrouweneiland Kishna, hike door de weelderige natuur van Lahemaa, spot vogels in de draslanden van Matsalu en stap in een Võrumese rooksauna.

Letland

Een lappendeken van zeeën, meren en wouden; Letland is een uitgestrekt, onaangetast parklandschap met maar één echte stad. Jugendstil hemel Riga is de laatste halte voor u de golvende bomenzeeën van Kurzeme verkent, de groene heuvels van Vizdemet bedwingt, over de vruchtbare met stromen dooraderde vlakten van Zemgale hiked en de onherbergzame, met ongerepte meren, moerassen en rivieren bedekte natuur van Latgale induikt.

Litouwen

Alleen al om de Koerse Schoorwal, de eindeloze sliert wit zand die de kustlijn vormt en hoofdstad Vilnius, een populaire verzamelplek voor artiesten met oude binnenplaatsen, geplaveide straatjes en barokkerken, is Litouwen een bezoek meer dan waard. Maar er is nog zoveel meer. Ga op zoek naar de Heuvel der Kruisen, laat u rondleiden door een eeuwenoud klooster en reis af naar Dzūkija om te ervaren hoe mensen meer dan honderd jaar geleden in de natuur leefden. 

Rondreizen Baltische Staten

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

Inspiratie reizen voor Baltische Staten

Beleef Baltische Staten met Untamed

Tallinn, Riga en Vilnius

Bezoek het bijzonder cultureel erfgoed van de hoofdsteden Tallinn, Riga en Vilnius

Meer informatie

Kastelen en paleizen

Bezoek de oude kastelen en paleizen uit vervlogen tijden

Meer informatie

Kustlijnen en stranden

Indrukwekkende mix van strand en cultuur

Meer informatie

Muhu eiland

Spectaculaire natuur van moerassen, rotsen en zandstranden gevormd in de laatste IJstijd

Meer informatie

Heuvel der Kruisen

Indrukwekkend bedevaartsoord in Litouwen

Meer informatie

Nationale parken

Actieve ontdekking van prachtige natuur

Meer informatie

Top accommodaties in Baltische Staten

Untamed Travelling

Van onze blog

Reismogelijkheden voor Baltische Staten