Kastelen en paleizen

Bezoek de oude kastelen en paleizen uit vervlogen tijden
Share on email
Email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Kastelen en paleizen

Romantiek en historie

Romantici raken vaak niet uitgepraat over de pracht en praal in de Baltische Staten. Verspreid over de verschillende landen staan bijzondere kastelen, paleizen en landhuizen met vaak een interessante en bewogen geschiedenis. Ze zijn het fysieke overblijfsel van lang vervlogen tijden toen de landen nog onderdeel waren van het Russische of Pruisische rijk. Elite bouwde prachtige buitenverblijven waar vandaag de dag het publiek van kan genieten. Neem een kijkje in de middeleeuwse stad Cesis in Letland waar een kasteel uit de 13e eeuw staat. Het meest bezochte en gefotografeerde kasteel is dat in Trakai dat dateert uit de Middeleeuwen. Het ligt op een eiland in het Gavemeer in Litouwen. Het Rundāle paleis is een niet te missen hoogtepunt tijdens een bezoek aan Letland. Het paleis kent een lange geschiedenis van glorie en verval en is decennia lang met liefde gerestaureerd en nu in gebruik als museum.

Rondreizen door Baltische Staten

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. In ons blog leest u de laatste ontwikkelingen.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

INSPIRATIE VOOR Kastelen en paleizen

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top