Suriname

Een natuurparel met authentieke culturen

Suriname

Een natuurparel met authentieke culturen

Suriname reizen

Ongerept natuurschoon en authentieke cultuur

Verreweg het grootste deel van Suriname bestaat uit overweldigend, ongerept en onaangetast tropisch Amazone regenwoud met grote, brede rivieren als middel van transport. Ontdek deze natuurparel en geniet van de levendige en uitbundige manier waarop verschillende culturen hier naast elkaar leven. Voel u welkom in gezellig en kleurrijk Paramaribo met heerlijk geurende gerechten en prachtige houten architectuur. Maak kennis met authentieke culturen diep in de binnenlanden, bijvoorbeeld die van de Indianen in Palumeu en die van de boscreolen, Marrons in het Boven Surinamegebied. Wees getuige van het nesten van de zeeschildpadden op het strand in Galibi; maak een fietstocht over de historische plantages in het Commewijnedistrict of ga vogels spotten in de mangroven van natuurpark Bigi Pan.

Rondreizen Suriname

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

Inspiratie reizen voor Suriname

Beleef Suriname met Untamed

Bigi Pan bij Nickerie

Moerasgebied met uitzonderlijke flora en fauna

Meer informatie

Boven Surinamegebied

Onaangetaste natuur, onvergetelijke avonturen en heerlijke culinaire verrassingen

Meer informatie

Galibi & zeeschildpadden

Bij de monding van de Marowijne rivier aan de Atlantische oceaan liggen prachtige stranden, waar zeeschildpadden hun eieren komen leggen

Meer informatie

Top accommodaties in Suriname

Onze klantervaringen

Reisvoorstel voor aanvragen

Reismogelijkheden voor Suriname