Commewijne district

Het plantagedistrict
Jeroen van Luin

Commewijne district

Het Plantagedistrict

Een bezoek aan Commewijne, ook wel het plantagedistrict genoemd, mag in een reis naar Suriname niet ontbreken. Het district grenst aan Paramaribo, verbonden door de grote Wijdenboschbrug over de Surinamerivier. Het gebied heeft genoeg te bieden om een paar dagen te verblijven. Bezoek de voormalig plantages, ontmoet de vriendelijke lokale bewoners en geniet van de rustieke sfeer in de dorpen.

Rondreizen door Suriname

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. Lees meer over de laatste ontwikkelingen op onze Covid-19 pagina.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

INSPIRATIE VOOR Commewijne district

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top