Azië

  • Azië

Azië

Azië

Reizen door Azië

Azië, het grootste continent ter wereld, herbergt een diversiteit die niet in een paar regels te omschrijven is. Van de stranden in Sri Lanka tot de bergen van Bhutan. En ook in cultureel opzicht heeft Azië een keur aan bezienswaardigheden: historische forten in o.a. India, inspirerende tempelcomplexen in Cambodja. Wij nemen u graag mee op ontdekkingstocht.

Ons reisaanbod in Azië

Op reis door Azië wachten u vele verrassingen. Het continent is eindeloos divers. In Bhutan ontmoet u biddende monniken. In Rajasthan, India zijn traditionele kamelenraces een favoriet tijdverdrijf. En bij de wirwar van kraampjes op de vele markten is alles te koop. Verder naar het oosten wordt u in Bhutan getrakteerd op boterthee. Deze warme drank geeft energie voor een dag tussen besneeuwde bergtoppen en diepe valleien. Want ook wat betreft natuur heeft Azië veel te bieden.

Zo heeft India naast haar vele feestelijke festivals waarbij muziek, dans en religie hand in hand gaan, nog een verrassing: diep in het binnenland ligt de ondoordringbare Indiase jungle. Thuis voor ontelbare vogelsoorten, herten, antilopen en ook de Aziatische leeuw. In de jungle van Sri Lanka ontdekt u verlaten steden. Mysterieuze ruïnes liggen verscholen in het groen. Geheimzinnige taferelen heeft Azië ook in de oceaan. De Malediven zijn een perfecte duiklocatie met een prachtige onderwaterwereld. Maar met uitzichten op witte stranden, kristalhelder water en wuivende palmen is het ook aan land goed toeven. En dan Japan, land van grote contrasten waar eeuwenoude tradties voortleven naast hoogstaande technologie, waar de shinkansen voortrazen naast de stille zen-tuinen en onsen.

Haar grote diversiteit maakt Azië voor veel reizigers tot een droombestemming. Bekijk ons uitgebreide reisaanbod en wij helpen u graag bij het samenstellen van uw droomreis.

ONZE INSPIRATIEREIZEN

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. Lees meer over de laatste ontwikkelingen op onze Covid-19 pagina.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen? 

INSPIRATIE VOOR Azië

LANDEN IN Azië

Aanbevolen door: Tryntsje Jaspers

Tryntsje Jaspers

Na mijn studie vertrok ik naar Australië om er een jaar rond te reizen en werken. Waarna vele reizen en bestemmingen volgden. Voor India ontstond een passie. De bijzondere cultuur, heerlijke keuken en indrukwekkende natuur van dit land zijn zaken waar ik nooit genoeg van krijg. Ik adviseer u graag over de mooie Aziatische bestemmingen

India reizen, Indiase keuken
Indiase keuken

Curry, chutney, dhal, papadum's, paneer, de lijst kruidige gerechten is eindeloos. Welke kruiden favoriet zijn, verschilt in India per regio. Maar overal geldt: het lekkerste eet u bij Indiase families thuis. Dus schuif aan. En als u de smaak echt te pakken heeft, neemt u deel aan een van de vele kookdemonstraties waarbij Indiërs hun passie voor de masala op u overdragen.

Sri Lanka reizen, Nine Skies
Nine Skies

Te midden van een imposante theeplantage, op een hoge heuvelrug, omringd door het smaragdgroene landschap van Hill Country ligt Nine Skies, een stijlvolle boutique bungalow. U geniet hier van uw privacy in een adembenemend landschap.

REISMOGELIJKHEDEN:

Natuurreizen

Cultuurreizen

Familiereizen

Huwelijksreizen

Strandvakantie

Expeditiecruises

ONZE INSPIRATIEREIZEN

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. In ons blog leest u de laatste ontwikkelingen.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen? 

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top