Nine Skies

Boutique bungalow in een spectaculair heuvellandschap

Nine Skies

Boutique bungalow in een spectaculair heuvellandschap

Nine Skies

omringd door spectaculair heuvellandschap

Nine Skies, de stijlvolle boutique bungalow die u ziet liggen wanneer u door één van de bogen van de Nine Arch Railway Bridge kijkt. Te midden van een imposante theeplantage, op een hoge heuvelrug, omringd door het smaragdgroene landschap van Hill Country. De ideale uitvalbasis om Ella te ontdekken en een tussenstop die u zeker niet mag overslaan tijdens uw onvergetelijke treinervaring, Where the world can’t find you...

Tips & Tops Nine Skies:

  • Vijf luxueuze kamers met een eigentijdse interieur die historische charme uitstralen en een terras met een panoramisch uitzicht over de met thee beklede heuvels.
  • Gelegen in het pittoreske Demodara, bekend om de spectaculaire viaduct Nine Arch Railway Bridge en het Demodara Station waar de beroemde trein een looping maakt van 360 graden.
  • Neem een duik in het overloopzwembad omgeven door het weelderige gazon.
  • Uw butler serveert versbereide gastronomische gerechten – zoals heerlijke curry’s met afternoontea - in uw kamer of buiten op de veranda.
  • Bezoek Finlay’s Tea Factory tijdens een begeleidende tour en leer alles over de theeproductie in Sri Lanka.
  • Maak historische wandelingen, hike naar watervallen en picknick op bijzondere privélocaties om te genieten van adembenemende vergezichten.

 

Rondreizen Sri Lanka

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Foto’s Nine Skies