Nine Skies

Boutique bungalow in een spectaculair heuvellandschap
Share on email
Email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Nine Skies

omringd door spectaculair heuvellandschap

Nine Skies, de stijlvolle boutique bungalow die u ziet liggen wanneer u door één van de bogen van de Nine Arch Railway Bridge kijkt. Te midden van een imposante theeplantage, op een hoge heuvelrug, omringd door het smaragdgroene landschap van Hill Country. De ideale uitvalbasis om Ella te ontdekken en een tussenstop die u zeker niet mag overslaan tijdens uw onvergetelijke treinervaring, Where the world can’t find you...

Tips & Tops Nine Skies:

  • Vijf luxueuze kamers met een eigentijdse interieur die historische charme uitstralen en een terras met een panoramisch uitzicht over de met thee beklede heuvels.
  • Gelegen in het pittoreske Demodara, bekend om de spectaculaire viaduct Nine Arch Railway Bridge en het Demodara Station waar de beroemde trein een looping maakt van 360 graden.
  • Neem een duik in het overloopzwembad omgeven door het weelderige gazon.
  • Uw butler serveert versbereide gastronomische gerechten – zoals heerlijke curry’s met afternoontea - in uw kamer of buiten op de veranda.
  • Bezoek Finlay’s Tea Factory tijdens een begeleidende tour en leer alles over de theeproductie in Sri Lanka.
  • Maak historische wandelingen, hike naar watervallen en picknick op bijzondere privélocaties om te genieten van adembenemende vergezichten.

 

Rondreizen door Sri Lanka

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. Lees meer over de laatste ontwikkelingen op onze Covid-19 pagina.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top