Senegal

Swingende stranden en safari’s

Senegal REIZEN

Afrika dichtbij!

Senegal, een zonovergoten vakantiebestemming aan de Afrikaanse westkust, is voor veel (Nederlandse) toeristen nog onbekend. Het is een ideale bestemming voor een korte, afwisselende reis naar Afrika. Aan de kust ligt de Afrikaanse Rivièra inclusief mondaine badplaatsen en pittoreske vissersdorpjes aan langgerekte, rustige stranden. Senegal herbergt nationale parken van wereldklasse. Neem Djoudj - een van de drie belangrijkste vogelreservaten op aarde - of Niokolo-Koba met zijn voor Westafrikaanse begrippen unieke savannes bevolkt door bijna honderd soorten zoogdieren waaronder leeuwen, luipaarden en olifanten. Vergeet niet de Bassari, een kleurrijke stam die nog net zo leeft als eeuwen geleden, het vroegere slaveneiland Ile de Gorée dat behoort tot het werelderfgoed en het koloniale Saint-Louis met zijn regatta’s en jazzfestival dat uitgroeide tot het grootste van Afrika. Voeg daarbij de bruisende hoofdstad Dakar met markten, musea en muziekcafés, een altijd vriendelijke bevolking en de overal aanwezige ‘teranga’- de Afrikaanse gastvrijheid – en ons rest maar één vraag: waar wacht u nog op?

RONDREIZEN DOOR Senegal

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier! 

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. Lees meer over de laatste ontwikkelingen op onze Covid-19 pagina.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen? 

INSPIRATIE VOOR Senegal

BELEEF Senegal MET UNTAMED

Dakar

De veelzijdige hoofdstad van Senegal

St. Louis

Het 'Venetië van Afrika'

Niokolo-Koba National Park

Bossen en savannes rijk aan fauna

Ile de Gorée

Een klein eiland met een bewogen geschiedenis

Djoudj National Park

Eén van de drie grootste vogelreservaten ter wereld

Lac Rose

Een magisch meer met een schitterende rosé kleur

Het land van de Bedik

Eeuwenoude gewoonten en tradities

Loumpoul

Okergele en rode zandduinen

Langue de Barbarie

Een schiereiland rijk aan fauna

Saloum Delta

De ‘Amazone van Afrika’

Senegal River

Het leven aan de oevers van de rivier

De Casamance

Een bijzondere streek vol contrasten

Top accommodaties in Senegal

Villa Castel

Rust en ruimte op slechts vier kilometer van Dakar

Collines de Niassam Lodge

Ontspannen op een betoverende plek in het dorpje Palmarin

Hotel Les Palétuviers

Een paradijs, zomaar midden in de Afrikaanse natuur

ONZE KLANTERVARINGEN 

Eric

Via deze weg wil ik jullie bedanken voor de leuke reis die we met jullie organisatie meegemaakt hebben. De organisatie is prima verlopen, alles was tot in de puntjes geregeld. De gids Masse en ook de chauffeur Lama waren ‘top’ en zeker aan te raden voor andere klanten van een rondreis in Senegal. Het was een heel leuke ervaring, dus we zijn zeer tevreden over jullie organisatie. Vriendelijke groeten Eric…

Dhr. Jansen en Mevr. Vlaar

Beste team van Untamed Travelling, We hebben goede herinneringen aan deze voor ons toch relaxte reis (luxe van eigen chauffeur/gids). We zijn zeer positief over Djoudj, wat een ontzettend mooi watergebied met veel vogels. We hebben meerdere soorten ijsvogels, ralreigers, vis- en zeearenden, slangenhalsvogels, pelikanen (zo'n 4.000) en nog veel meer gezien. We hadden super geluk dat we met weinig andere reizigers op een boot zaten en er een gids van het park mee was die perfect vogels kon spot…

Klaas & Fredd

De bootreis, met de Bou el Mogdad, was meer dan ik me ervan had voorgesteld: n.l meer uitstapjes en veel informatie over de geschiedenis van de dorpjes en hun bewoners. De taxirit van Dakar naar St. Louis was meteen Afrika, terwijl we het vanuit een comfortabele positie konden aanschouwen. Daarna een rondrit met koetsjes door St. Louis. De gids, Ansou, van de boot, is een wandelende encyclopedie, hij was van alles op de hoogte en vertelde de mooie en minder mooie kanten, zoals de totstandkoming …

VRAAG EEN REISVOORSTEL AAN

RONDREIZEN DOOR Senegal

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. In ons blog leest u de laatste ontwikkelingen.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen? 

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top