Lac Rose

Een magisch meer met een schitterende rosé kleur

Lac Rose

Een magisch meer in alle tinten rose

Vanuit Dakar kunt u het beroemde Lac Rose bezoeken: een magisch meer met een opvallend roze kleur. Het zoutgehalte doet alleen onder voor die van de Dode Zee. De omgeving van het meer bestaat uit de typische Afrikaanse bush, zandduinen en schitterende verlaten stranden. Tijdens een tocht rondom het meer kunt u de kleur van het water zien veranderen van roze naar rood, afhankelijk van de hoeveelheid zonnestralen. Zoutwinning is een van de belangrijkste inkomstenbronnen in deze streek, een taak die vooral door vrouwen wordt gedaan.

Rondreizen door Senegal

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. Lees meer over de laatste ontwikkelingen op onze Covid-19 pagina.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

INSPIRATIE VOOR Lac Rose

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top