Griekenland

Waar natuur en cultuur samenkomen

Griekenland REIZEN

Spectaculaire uitzichten, eeuwenoude cultuur

Griekenland biedt een aaneenschakeling van afwisselende natuur met dramatische uitzichten in het hooggebergte en azuurblauwe wateren rond de vele eilanden. In het noorden op de grens met Albanië en Macedonië ligt het Prespameer, één van de grootste draslanden van Europa en habitat van bruine beren en vele vogelsoorten zoals de Dalmatische pelikaan en steltkluut. Bruine beren zijn ook te spotten in het Rodope gebergte tegen de Bulgaarse grens. Alonissos is een must voor de natuurliefhebber en de toegangspoort naar het grootste Europese zeereservaat. De bedreigde monniksrob heeft hier samen met de gestreepte dolfijn en tuimelaar zijn leefgebied. Zakynthos is een belangrijke nestplek voor de Caretta Caretta schildpadden.

Pilion, kleinschalig, bergachtig en met uitlopers naar zee, dient als uitvalsbasis voor wandelaars. In het zuiden van Kreta cirkelt een eenzame arend boven een kloof en wisselt de ruige natuur af met oneindige stranden. De Meteora kloosters in het hart van Griekenland zijn gelegen op hoge rotsen en bieden een imposante aanblik. Overal in Griekenland vindt u overblijfselen van de oude Griekse cultuur. Opgravingen nabij Athene en Peloponnesos bieden een blik in het verleden. Verblijf in een luxe privé villa in een adembenemende omgeving of een charmant boutique hotel op een bijzonder eiland, onze reisadviseurs stellen uw reis met zorg samen. 'Where the world can't find you...'

RONDREIZEN DOOR Griekenland

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier! 

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. Lees meer over de laatste ontwikkelingen op onze Covid-19 pagina.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen? 

INSPIRATIE VOOR Griekenland

BELEEF Griekenland MET UNTAMED

Olympische Rivièra

Griekse goden & mythologische plekken 

Kefalonia

Groen eiland met bergen en heuvels omringd door een azuurblauwe zee

Privé villa’s Griekenland

Luxueuze villa's in harmonie met de natuur en adembenemend uitzicht over zee

Mykonos, Santorini & de Cycladen

Paradijselijke eilandengroep in de zuidelijke Egeïsche zee

Pindosgebergte

Het Griekse outdoorparadijs

Peloponnesos

Het grootste schiereiland van Europa

Kreta

Veelzijdig eiland in de Middelandse Zee

Zakynthos

Overweldigende natuur in de Ionische Zee

Halkidiki

Exotische zandstranden, ruige rotsen en Griekse mythologie

Top accommodaties in Griekenland

Olea All Suite Hotel

Wereldklasse en ultieme gastvrijheid op Zakynthos

Amanzoe

Sfeervolle acropolis met droomuitzicht op Peloponnesos

Kalesma Mykonos

Boetiekhotel in de betoverende baai Ornos

UNTAMED TRAVELLING

VRAAG EEN REISVOORSTEL AAN

RONDREIZEN DOOR Griekenland

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. In ons blog leest u de laatste ontwikkelingen.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen? 

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top