Kefalonia

Groen eiland met bergen en heuvels omringd door een azuurblauwe zee

Kefalonia

Parel in de Ionische zee

Kefalonia is een prachtig bergachtig en groen eiland omringd door een azuurblauwe zee. U kunt hier schitterende wandelingen maken door de heuvels waarbij u onderweg geniet van flora en fauna en er zelfs kans is op een ontmoeting met wilde paarden. Op Kefalonia vindt u idyllische baaien en prachtige stranden.  Beleef een concert in de schitterende grotten van Drogarati die uw bezoek sowieso meer dan waard zijn. Dwaal door karakteristieke dorpjes met smalle straatjes en ontdek de heerlijke keuken van Griekenland tijdens een tongstrelend diner in één van de typisch Griekse tavernes.

Rondreizen door Griekenland

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. Lees meer over de laatste ontwikkelingen op onze Covid-19 pagina.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

Top accommodaties in Kefalonia

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top