Japan

Japan, land van grote contrasten

Japan

Japan, land van grote contrasten

Japan reizen

Rondreizen door het 'Land van de Rijzende Zon'

Japan is een land van grote contrasten, eeuwenoude tradities leven voort naast hoogstaande technologie. Laat u meevoeren achter de façade van neon en kosmopolitische steden, soms met het flitsende tempo van de Shinkansen hogesnelheidstrein, dan weer stapvoets tijdens een wandeling door stille zen-tuinen.

U kunt toeschouwer zijn bij een spektakel van Sumo-worstelaars of Samurai-strijders, maar tijdens een workshop ook zelf het zwaard ter hand nemen. Of kiest u voor een workshop origami, kalligrafie of manga-tekenen? Bezoek shinto schrijnen en boeddhistische tempels, dwaal door oeroude bossen of bezoek een folkloristisch festival, en geniet van het uitzicht op de berg Fuji vanaf een cruise-schip.

Aan het einde van de dag komt alles tot rust, zodra u zich terugtrekt in een traditioneel hotel, de ryokan. Ervaar hier de bijzondere Japanse gastvrijheid in een omgeving die rust en harmonie uitstraalt. Badend in een thermische bron glijden de ervaringen van de dag nog eens voorbij, het tempo vertraagt. Bruisende activiteiten en verstilling, beleef het in het ‘Land van de Rijzende Zon’.

Rondreizen Japan

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

Inspiratie reizen voor Japan

Beleef Japan met Untamed

Fuji-San

De berg Fuji, icoon van Japan, domineert het panorama zelfs op grote afstand. De werkelijke schaal wordt pas duidelijk als u in de regio rond de berg verblijft. Absoluut groots is het uitzicht vanaf de top.

Meer informatie

Kersenbloesem

Wanneer de kersenbloesem bloeit, begint een nieuwe cirkel van seizoenen. Agenda’s worden aangepast om deel te nemen aan festiviteiten die geheel gewijd zijn aan dit wonderschone natuurlijke fenomeen.

Meer informatie