"Lof voor Untamed Travelling die de reis fantastisch georganiseerd heeft"

Bob en zijn kleinzonen

Japan
Klantervaring Bob en kleinzonen,Japan,Osaka seafood

In mei 2024 maakten Bob samen met zijn twee kleinzonen een fantastische reis door Japan. Zo wandelden ze met een voormalig sumoworstelaar in Tokyo, fietsten door de culturele hoofdstad Kyoto, maakten kennis met de Samurai cultuur in Kanazawa en de reis eindigden in de Food hotspot van Japan, Osaka. Een unieke reis vol onvergetelijke ervaringen. Where the world can't find you...

De reis naar Japan samen met twee kleinzonen van 17 en 19 is geweldig verlopen. Lof voor Untamed Travelling die de reis fantastisch georganiseerd heeft. De hotels en de gidsen waren perfect en het programma qua bezienswaardigheden en inhoud heel mooi. De rondleiding met de Sumo-worstelaar, het bezoek aan Disneyland in Tokyo, de mangadrawing en het bezoek aan Teamlab Borderless waren prachtig. Ook de foodtour met voor de jongens een kennismaking met de Japanse keuken mag niet onvermeld blijven.

Onvergetelijk waren de fietstour en de Samurai Kenbu lessen in Kyoto. Tijdens de fietstour hebben we tot ons genoegen het  Nijo Castle, de Kinkakuji en de Ryon-ji Temples  en het bamboo forest bezocht. Heerlijk was ook de dagtrip naar het aanbevelingswaardige Nara met de Todaiji, de Kasuga Taisha shrine, het prachtige Nara park en de indrukwekkende Fushimi Inari Shrine met z’n onvoorstelbare hoeveelheid gates tot hoog op de berg. In Kanazawa hebben we een heel gastvriendelijke en prettige Samurai-familie bezocht die ons uitleg over de gebruiken van de Samurai gegeven heeft en de zwaardbehendigheid en techniek op een heel interessante wijze gedemonstreerd heeft. Ter afronding van onze heerlijke Japanreis hebben we het levendige  Osaka bezocht waar we de reis hebben afgesloten met een heel lekkere foodtour voordat we de lange terugvlucht over de Beringzee en Groenland zijn begonnen.

Al met al een onvergetelijke ervaring voor Opa en kleinzoons met alle dank aan Untamed Travelling!

Met vriendelijke groet,

Bob

Ervaar net als Bob en zijn kleinzonen reizen met Untamed

Japan Culinary Japan

Culinair Japan

Reizen door Japan is een culinair avontuur. De Toyosu vismarkt in Tokio, maar zeker ook het streetfood van Osaka zijn…
Japan Cities

Steden

Tokyo, Osaka en Hiroshima. De belangrijkste steden van Japan hebben ieder hun eigen aantrekkingskracht.