Turks & Caicos eilanden

Vergeten eilanden

Turks & Caicos eilanden

Vergeten eilanden

Turks & Caicos eilanden reizen

Vergeten eilanden

Een lange sliert van 300 eilanden, gevuld met mangrovebossen en kalkstenen grotten en omringd door fenomenale koraalriffen. Slechts acht van de 'vergeten' Turks & Caicos eilanden zijn bewoond.

Duikersparadijs

Geniet van verse vis en zeevruchten in dit duikersparadijs. U zwemt er langs wouden vol zwart koraal tussen grote scholen horsmakrelen, zaagbaarzen, snappers, barracudas en vele andere dieren.

Cultuur in Cockburn Town en Ripsaw Music

Ontspan aan de mooie witte zandstranden maar breng ook zeker een bezoek aan de hoofdstad Cockburn Town waar u prachtige historische gebouwen in koloniale stijl kunt bewonderen terwijl u de gastvrije en relaxte inwoners ontmoet. Tijdens uw reis maakt u ook vast kennis met ‘Ripsaw Music’ een muziekgenre ontstaan op de eilanden waarbij met een mes over een handzaag wordt geschraapt.

Rondreizen Turks & Caicos eilanden

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Top accommodaties in Turks & Caicos eilanden

Untamed Travelling