Dominicaanse Republiek

Idyllische stranden en groene binnenlanden

Dominicaanse Republiek

Idyllische stranden en groene binnenlanden

Dominicaanse Republiek reizen

Swingende bestemming met cultuur, natuur en strand

De Dominicaanse Republiek deelt het eiland Hispaniola met Haïti en is niet een 'typische Caribische bestemming.' Hoewel het de idyllische stranden en het aquamarijnwater heeft waar de archipel om bekend staat, beschikt het ook over unieke geografische en culturele kenmerken die het onderscheiden. Van zijn levendige, ritmische merengue-muziek en warme, feestminnende mensen, tot de eenzame laaglanden in de woestijn en oude Taino-rotskunst, het houdt reizigers zeker scherp met het gevarieerde aanbod. Er is hier zoveel te doen, te zien en te ontdekken.

Walvissen, ecotours en proeverijen

Ga zonnebaden op prachtige stranden, snorkelen, duiken of spot walvissen langs de kust, waarvan er elk jaar tussen half januari en eind maart meer dan 3000 naar de DR zwemmen. Ervaar de flora en fauna van het eiland tijdens ecotoeristische tours. Dans de hele nacht in de clubs van de vele kosmopolitische steden, geniet van fantastische lokale gerechten en ga golfen op banen van wereldklasse. Neem deel aan een koffieproeverij, bezoek cacaoplantages, maak uw eigen chocoladereep in een lokale fabriek en beleef het proces van blad tot sigaar in Santiago de los Caballeros.

Luxe vijfsterrenresort of sfeervol strandverblijf

Dit alles terwijl u verblijft in een of meerdere prachtige toevluchtsoorden van uw keuze. Dit kan zijn een luxe vijfsterrenresort aan het strand, middenin de jungle of juist een verblijf met een historische uitstraling middenin het centrum van een stad als Santa Domingo.

Rondreizen Dominicaanse Republiek

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

Inspiratie reizen voor Dominicaanse Republiek

Beleef Dominicaanse Republiek met Untamed

Punta Cana

Ongerepte met palmen omzoomde stranden

Meer informatie

Samaná

Natuurparadijs aan de noordoostelijke kust

Meer informatie

Santa Domingo

Spaanse nederzetting in de Caribbean

Meer informatie

Tabak en cacao

Maak kennis met de smaken van de Dominicaanse Republiek

Meer informatie

Duiken en snorkelen

Fascinerend en divers onderwaterleven

Meer informatie

Top accommodaties in Dominicaanse Republiek

Untamed Travelling

Reismogelijkheden voor Dominicaanse Republiek