Time + Tides
Share

Afrika

Reizen door Afrika

Geniet van safari's en adembenemend mooie landschappen, maar ook van steden, cultuur en wijn. Untamed Travelling laat u graag zien dat Afrika naast de goed bereisbare landen in zuidelijk en Oost-Afrika nog veel meer te bieden heeft. 

Het reisaanbod in Afrika

Reizen door Afrika is altijd veelzijdig. Van kamelen in het noorden tot aan pinguïns in het uiterste zuiden, het continent is afwisselend en puur. Noordelijk Afrika staat garant voor een schat aan zowel cultuur als natuur. Je vindt er woestijnen en gebergten, kleurrijke markten, interessante steden en eeuwenoude dorpjes. De grootste aantrekkingskracht van westelijk Afrika is de enorme verscheidenheid aan cultuur. Veel verschillende bevolkingsgroepen leven hier nog zeer traditioneel. Oostelijk Afrika staat bij veel mensen bekend om de migratie van de enorme kuddes wildebeesten en zebra's, de uitgestrekte vlaktes met grote kuddes wild en kleurrijke stammen als de Masai en Samburu. Maar ook om de zeldzame berggorilla’s die alleen hier nog in het tropische bergregenwoud leven. Voor veel mensen is een reis naar zuidelijk Afrika de eerste kennismaking met het Afrikaanse continent. Hier kun je niet alleen genieten van safari's, maar ook van steden, cultuur en wijn. Where the world can’t find you…

Wilt u het echte Afrika zien en beleven? Bekijk ons uitgebreide reisaanbod in Afrika. Van safarireis tot huwelijksreis, van wandelsafari tot strandvakantie aan de Afrikaanse kust.

Inspiratie voor Afrika

Landen in Afrika

Aanbevolen door Jozef Verbruggen

Als eigenaar van Untamed Travelling heb ik bijna alle landen in Afrika bezocht. Het kan me niet avontuurlijk genoeg. Plaats mij in de regenwouden van Congo en ik ben gelukkig. Graag breng ik een aantal parels van Afrika extra bij u onder de aandacht.

Katavi en Sadaani

Een van de minst bezochte wildparken van Tanzania is Katavi N.P. Onbegrijpelijk! De rivier puilt uit van de nijlpaarden, er leven veel leeuwen en wilde honden en er lopen grote kuddes wild op de vlaktes. Een unieke bestemming.

Meer informatie

Babylonstoren Paarl

Rondom Kaapstad liggen prachtige accommodaties waar u met gemak een week kunt verblijven. Geniet in deze streek van stijlvolle (design)hotels, uitstekende restaurants en goede wijnen.

Meer informatie

Reismogelijkheden:

sluiten