Tsjaad

Een grote onbekende

Foto: Henk Bothof

Tsjaad

Een grote onbekende

Foto: Henk Bothof

Tsjaad reizen

Van droge Sahara tot tropisch regenwoud

Tsjaad behoort tot de grootste landen van Afrika en is rijk bedeeld door moeder natuur. Toerisme in dit deel van Afrika is nog nauwelijks ontwikkeld en reizen is hier niet eenvoudig, maar wie naar dit centrale deel van Afrika reist zal beloond worden met bijzondere bezienswaardigheden. De bevolking is gastvrij, waardoor kennismaken en contact leggen makkelijk gaat, en de natuur oefent een grote aantrekkingskracht uit op reizigers. Het contrast tussen de verschillende landschappen is groot. In het noorden ligt de uitgestrekte droge Sahara met meren omzoomd door palmbomen, in het zuiden savannebossen met Baobabbomen en in het uiterste zuiden zelfs weelderig tropisch regenwoud. Tsjaad kent wilde diersoorten als antilopen, giraffen, leeuwen, luipaarden en in de bossen leven olifanten.

Rondreizen Tsjaad

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Beleef Tsjaad met Untamed

Zakouma National Park

Een bijzonder wildpark in het zuiden van Tsjaad. Hoewel Tsjaad voor een groot gedeelte uit woestijnlandschap bestaat, heeft het zuiden schitterende tropische bossen...

Meer informatie

Untamed Travelling

Reisvoorstel voor aanvragen