Cuba

Terug in de tijd

Cuba

Terug in de tijd

Cuba reizen

Authentiek en kleurrijk

Als er één authentieke plek op aarde is met een fascinerende geschiedenis, rijk aan kunst, opmerkelijke architectuur en gastvrije mensen, dan is het Cuba wel. Tel daar een prachtige onderwaterwereld, suikerwitte poederstranden, palmen die tot aan de hemel reiken, majestueuze bergen, tropische plantages en kleurrijke koloniale steden bij op en u heeft alle ingrediënten voor een droombestemming. Om al deze hoogtepunten aan elkaar te rijgen, reist u bij voorkeur per auto. Aan autohuur zitten in Cuba nogal wat haken en ogen, vandaar dat wij selfdrives afraden en met plezier een privé chauffeur voor u regelen. Dan bent u verzekerd van een goede auto en tijdens de rit verneemt u uit eerste hand alles wat u over het land weten wilt. Om Cuba nóg beter te leren kennen gaat u de straat op waar het leven geleefd wordt. Volg de klanken van de muziek, laat u meenemen door de uitbundige sfeer en dans de rumba. Proost op het leven met een Cubata, proef een authentieke mojito en geniet van een prestigieuze Cohiba. Where the world can’t find you…

BESTE REISTIJD

Met het zwoele subtropische klimaat is het er het hele jaar goed toeven. Toch is de periode van november tot maart de beste reisperiode. Met gemiddelde temperaturen van rond 27 graden Celsius is het dan iets koeler en er valt de minste regen. Bovendien vermijdt u het orkaanseizoen waarin veel buien vallen en het kwik tot boven de 30 graden Celsius stijgt.

Rondreizen Cuba

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

Inspiratie reizen voor Cuba

Beleef Cuba met Untamed

Het Cubaanse binnenland

Valleien, plantages, bergen en bossen

Meer informatie

Caribische kusten en cayo's

Koraalriffen, poederstranden en kokospalmen die tot in de hemel reiken

Meer informatie

Top accommodaties in Cuba

Untamed Travelling

Reisvoorstel voor aanvragen

Reismogelijkheden voor Cuba