Cuba

Terug in de tijd

Cuba

Terug in de tijd

Cuba reizen

Authentiek en kleurrijk

Bij Cuba denkt u waarschijnlijk aan suikerwitte poederstranden, prachtige oldtimers en tongstrelende cocktails, maar het land is zoveel meer dat. Als er één authentieke plek op aarde is met een fascinerende geschiedenis, rijk aan kunst, opmerkelijke architectuur en gastvrije mensen, dan is het Cuba wel. Tel daar een prachtige onderwaterwereld, suikerwitte poederstranden, palmen die tot aan de hemel reiken, majestueuze bergen, tropische plantages en kleurrijke koloniale steden bij op en u heeft alle ingrediënten voor een droombestemming.

Havanna, Trinidad en Santiago de Cuba

Ontdek het rijke verleden van Cuba tijdens een bezoek aan diens belangrijkste steden. Bezoek de oude Spaanse forten en zie hoe sigaren gerold worden in Havanna, bewonder de paleizen en de muziekscene in Trinidad en laat u betoveren door het historisch centrum van Santiago de Cuba, de bakermat van niet alleen de Cubaanse muziek maar ook van Bacardi rum.

Gevarieerde landschappen

Het eiland kent een grote diversiteit aan landschappen, variërend van glooiende groene vlakten, en poederwitte zandstranden tot beboste heuvels en bergen. Aan de kustlijn vindt u naast stranden lagunes en rotsachtig gebied. Het landschap in het noorden is veelal groen met zo nu en dan een meertje, in het oosten wandelt u langs tabaksheuvels en oude koffieplantages door weelderige vegetatie en in het zuiden kunt u baden in koele bergmeren of watervallen van het nevelwoud.

Rumba en mojito's

Om Cuba nóg beter te leren kennen gaat u de straat op waar het leven geleefd wordt. Volg de klanken van de muziek, laat u meenemen door de uitbundige sfeer en dans de rumba. Proost op het leven met een Cubata, proef een authentieke mojito en geniet van een prestigieuze Cohiba. Where the world can’t find you…

Rondreizen Cuba

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

Inspiratie reizen voor Cuba

Beleef Cuba met Untamed

Het Cubaanse binnenland

Valleien, plantages, bergen en bossen

Meer informatie

Caribische kusten en cayo's

Koraalriffen, poederstranden en kokospalmen die tot in de hemel reiken

Meer informatie

Top accommodaties in Cuba

Untamed Travelling

Reisvoorstel voor aanvragen

Reismogelijkheden voor Cuba