Brazilië

Een wereld op zich
Caiman Eco Lodge

Brazilië REIZEN

Hoogtepunten van Brazilië

De enorme oppervlakte van Brazilië, de Portugese erfenis en de Afrikaanse invloeden maken dit land tot het buitenbeentje van Zuid-Amerika. Brazilië is een wereld op zich. Het grootste tropische regenwoud ter wereld, de Amazone, beslaat een derde van het land. Ten zuiden van de Amazone ligt het grootste moerasgebied ter wereld, de om de rijke fauna bekend staande Pantanal. Dit is zonder twijfel de beste plek om het dierenleven van het regenwoud en de moerassen van dichtbij te observeren en dé kans om de koning van het woud te spotten, de jaguar. In dit immense land vindt u ook enkele uitzonderlijke natuurfenomenen zoals het duinengebied van de Lençois Maranhenses, de tafelbergen bij Chapada dos Guimarães en de immense watervallen van Iguaçu. Combineer een natuurreis met swingend Rio de Janeiro en bezoek één van vele koloniale steden zoals Salvador de Bahia, Recife of het kleine Paraty. Misschien wel dé belangrijkste troef van Brazilië is de extroverte bevolking met hun voetbal, carnaval en samba en een absoluut gebrek aan slecht humeur!

RONDREIZEN DOOR Brazilië

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier! 

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. Lees meer over de laatste ontwikkelingen op onze Covid-19 pagina.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen? 

INSPIRATIE VOOR Brazilië

BELEEF Brazilië MET UNTAMED

Watervallen van Iguaçu

Immense watervallen op de grens met Argentinië en Paraguay

Rio de Janeiro

Een stad voor levensgenieters

De Pantanal

Een bezoek aan dit wildrijke moerasgebied mag niet ontbreken tijdens uw reis door Brazilië.

Het Amazone regenwoud en Manaus

Een natuurparadijs dat zijn gelijke niet kent

Salvador de Bahia

Een bijzonder gelegen stad, waarvan de historische bovenstad op de werelderfgoedlijst van Unesco staat

Bonito

Duiken in grotten en snorkelen tussen tropische vissen

Chapada dos Guimarães

Een plateau met steile kliffen, geërodeerde rotsen, grotten en watervallen

Costa Verde, Paraty & Ilha Grande

Langs de kustlijn ten zuiden van Rio de Janeiro liggen het mooie stadje Paraty en het groene eiland Ilha Grande

Fernando de Noronha

Fernando de Noronha is een archipel bestaande uit 21 eilanden in de Atlantische Oceaan. De archipel staat ...

Chapada Diamantina

Chapada Diamantina is een van de mooiste nationale parken van Brazilië: bergen, rotsen, valleien en rivieren maken deze eco-bestemming tot een unieke locatie. Het nationaal park Chapada...

Lençóis Maranhenses

Surrealistische woestijnlandschappen in het noorden van Brazilië

Ouro Preto

Een prachtige stad, gelegen in de bergen, met een mooi historisch centrum

Top accommodaties in Brazilië

Santa Teresa Hotel Rio

Een tropisch paradijs met stijl en karakter in bohemien Santa Teresa

Butterfly House Bahia

Tropische oase op schiereiland Marau

Caiman Ecological Refuge

Ecologische pousadas in de Pantanal

ONZE KLANTERVARINGEN 

Mariëlle Vroemen en Rob de Wolff

Beste mensen, Wat een geweldige reis hebben wij mogen maken mede door jullie geweldig programma! We vonden het heel erg attent om een welkom thuis kaart van jullie te ontvangen. Tja, wat kunnen we zeggen, we hebben zoveel positieve ervaringen opgedaan en zulke fijne mensen mogen ontmoeten. De natuur van Argentinië is in één woord geweldig… We zijn erg tevreden over de lokale vertegenwoordigers met wie jullie samenwerken. We werden goed begeleid, fijn opgevangen bij het vliegveld en naar on…

Ronald, Linda, Ismay en Timo Cohen

Goedemiddag team van Untamed Travelling, Onze reis naar Argentinië en Brazilië was geweldig of, om met jullie woorden te spreken, inderdaad "memories for a lifetime"! Het was heel fijn om te weten dat alles goed geregeld was. Vanaf aankomst in Buenos Aires tot aan het vertrek vanuit Foz de Iguazu was het (bijna) allemaal perfect geregeld. Alleen de transfer van het hotel in Buenos Aires naar het busstation bleek niet (tegen onze verwachting in) geregeld te zijn dus hebben we toen zelf even…

VRAAG EEN REISVOORSTEL AAN

REISMOGELIJKHEDEN:

Fly & Drive

Familiereizen

Huwelijksreizen

Wandelreizen

RONDREIZEN DOOR Brazilië

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. In ons blog leest u de laatste ontwikkelingen.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen? 

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top