Caiman Eco Lodge

Ecologische lodge in de Pantanal
Share on email
Email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Caiman Eco Lodge

Ecologische lodge in de Pantanal

De Caiman Eco Lodge biedt een van de beste wildernis ervaringen in de Pantanal. De safari's die u hier maakt zijn te vergelijken met Afrikaanse safari's. Per kano, te paard of te voet gaat u op verkenning in het uitgestrekte wildernisgebied.

In het hart van de Pantanal

Caiman Ecological Refuge ligt op een 53.000 hectare ranch in het hart van de Pantanal. De Caiman Ecological Refuge bestaat uit twee onafhankelijke lodges van hetzelfde niveau. Baiazinha Lodge heeft zes dubbele standaard kamers voor max. 12 personen, ingericht in een traditionele ranch stijl. Cordilheira Lodge heeft vijf dubbele suite kamers voor max. 10 personen en is ontworpen in een eigentijdse stijl. Elke lodge heeft een eigen zwembad, restaurant en woongedeelte. Het restaurant serveert menu's geïnspireerd door de Pantanal, met alleen lokale ingrediënten zoals zoetwatervis, vlees en vruchten van de Cerrada.

Tips & Tops Caiman Eco Lodge:

  • Een van de meest toegankelijke zuidelijke Pantanal lodges
  • Geweldige optie voor gezinnen, met zwembad
  • Mooie omgeving en wilde dieren spotten voor de deur
  • Slechts 11 kamers verdeeld over twee pousada's
  • Kinderen van alle leeftijden welkom.

Rondreizen door Brazilië

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. Lees meer over de laatste ontwikkelingen op onze Covid-19 pagina.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

FOTO'S

INSPIRATIE VOOR Caiman Eco Lodge

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top