Share

Latijns-Amerika

Reizen naar Latijns-Amerika

Reizen door Latijns-Amerika betekent genieten van uiteenlopende landschappen, van de ruige vulkanische Andes en woestijnen met enorme cactussen tot het immense regenwoud van de Amazone. Het continent kent een grote mix van culturen; de authentieke Indianencultuur domineert in Peru, Bolivia, Ecuador en Guatemala, in de Midden-Amerikaanse steden vindt u veel koloniale architectuur en aan de Caraïbische kusten voelt u Afrika. Steden als Rio de Janeiro hebben juist een kosmopolitische uitstraling. Laat u verleiden door een tango in Buenos Aires of ga op ontdekking in mythisch Patagonië! Voel de mystieke combinatie van eeuwenoude Mayacultuur en overweldigende exotische natuur in Guatemala of Zuid-Mexico. Maak kennis met de Indianen en relax in exclusieve accommodaties aan de kristalblauwe Caraibische kust. Of geniet van puur natuur reizen in duurzaam Costa Rica en onbekend Guyana. Neem ook een kijkje in Venezuela en Colombia met ongekende natuurfenomenen zoals de hoogste waterval ter wereld. Of wat dacht u van een verblijf op de Galapagos eilanden in safaritenten of lodges om op uw gemak te genieten van de vele unieke endemische dier- en plantensoorten in dit gebied.

Ons reisaanbod Latijns-Amerika

Van de Maya ruïnes in Mexico tot de Inca erfenis in Peru, van zeeschildpadden in Suriname tot aan jaguars in Brazilië en pinguïns in Zuid-Argentinië. Untamed Travelling neemt u mee op reis naar de hoogtepunten van Latijns-Amerika, van een tangoworkshop in hip en hot Buenos Aires en shop till you drop in Rio de Janeiro tot aan een wijnproeverij op een eeuwenoude finca. 

Latijns-Amerika is dé bestemming voor de reiziger, die zich graag laat verrassen!

Inspiratie voor Latijns-Amerika

Landen in Latijns-Amerika

Aanbevolen door Jozef Verbruggen

Terugkeer in Brazilië na lange tijd was een avontuur op zich. De Pantanal en het Amazone regenwoud in contrast met bruisend Sao Paulo; een grotere tegenstelling is er moeilijk te vinden. Daar hou ik van!

Amazone regenwoud

Verken het Peruaanse Amazone regenwoud met een riviercruise. Aan boord van de MV Aqua of Aria geniet u van de luxe van een hotel en beleeft u het regenwoud op een unieke manier

Meer informatie

Reismogelijkheden:

sluiten