Latijns-Amerika

  • Latijns-Amerika

Latijns-Amerika

Latijns-Amerika

Reizen naar Latijns-Amerika

Reizen door Latijns-Amerika betekent genieten van uiteenlopende landschappen, van de ruige vulkanische Andes en woestijnen met enorme cactussen tot het immense regenwoud van de Amazone. Het continent kent een grote mix van culturen; de authentieke Indianencultuur domineert in Peru, Bolivia, Ecuador en Guatemala, in de Midden-Amerikaanse steden vindt u veel koloniale architectuur en aan de Caraïbische kusten voelt u Afrika. Steden als Rio de Janeiro hebben juist een kosmopolitische uitstraling. Laat u verleiden door een tango in Buenos Aires of ga op ontdekking in mythisch Patagonië! Voel de mystieke combinatie van eeuwenoude Mayacultuur en overweldigende exotische natuur in Guatemala of Zuid-Mexico. Maak kennis met de Indianen en relax in exclusieve accommodaties aan de kristalblauwe Caraibische kust. Of geniet van puur natuur reizen in duurzaam Costa Rica en onbekend Guyana. Neem ook een kijkje in Colombia met ongekende natuurfenomenen zoals de hoogste waterval ter wereld. Of wat dacht u van een verblijf op de Galapagos eilanden in safaritenten of lodges om op uw gemak te genieten van de vele unieke endemische dier- en plantensoorten in dit gebied.

Ons reisaanbod Latijns-Amerika

Van de Maya ruïnes in Mexico tot de Inca erfenis in Peru, van zeeschildpadden in Suriname tot aan jaguars in Brazilië en pinguïns in Zuid-Argentinië. Untamed Travelling neemt u mee op reis naar de hoogtepunten van Latijns-Amerika, van een tangoworkshop in hip en hot Buenos Aires en shop till you drop in Rio de Janeiro tot aan een wijnproeverij op een eeuwenoude finca.

Latijns-Amerika is dé bestemming voor de reiziger, die zich graag laat verrassen!

ONZE INSPIRATIEREIZEN

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. Lees meer over de laatste ontwikkelingen op onze Covid-19 pagina.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen? 

INSPIRATIE VOOR Latijns-Amerika

LANDEN IN Latijns-Amerika

Aanbevolen door: Karen van Goor

Karen van Goor - Reisspecialist Latijns-Amerika
Karen van Goor

Nergens is reizen zo verrassend en avontuurlijk als in Latijns- Amerika. Ruige immense landschappen zoals mijn geliefde Patagonië, authentieke Indiaanse bergvolkeren in de Andes of bruisende miljoenen metropolen met koloniale pareltjes. Ik hou van die contrasten!

Cristalino Jungle Lodge

Graag brengen we de Cristalino Jungle Lodge bij u onder de aandacht. Verblijf in een exclusieve ecolodge en geniet van excursies in de Amazone onder begeleiding van de beste gidsen die er zijn.

Amazone regenwoud

Verken het Peruaanse Amazone regenwoud met een riviercruise. Aan boord van de MV Aqua of Aria geniet u van de luxe van een hotel en beleeft u het regenwoud op een unieke manier

REISMOGELIJKHEDEN:

Cultuurreizen

Natuurreizen

Wandelreizen

Culinaire reizen

Familiereizen

ONZE INSPIRATIEREIZEN

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. In ons blog leest u de laatste ontwikkelingen.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen? 

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top