Latijns-Amerika

Latijns-Amerika

Latijns-Amerika

Reizen naar Latijns-Amerika

Reizen door Latijns-Amerika betekent genieten van uiteenlopende landschappen, van de ruige vulkanische Andes en woestijnen met enorme cactussen tot het immense regenwoud van de Amazone. Het continent kent een grote mix van culturen; de authentieke Indianencultuur domineert in Peru, Bolivia, Ecuador en Guatemala, in de Midden-Amerikaanse steden vindt u veel koloniale architectuur en aan de Caraïbische kusten voelt u Afrika. Steden als Rio de Janeiro hebben juist een kosmopolitische uitstraling. Laat u verleiden door een tango in Buenos Aires of ga op ontdekking in mythisch Patagonië! Voel de mystieke combinatie van eeuwenoude Mayacultuur en overweldigende exotische natuur in Guatemala of Zuid-Mexico. Maak kennis met de Indianen en relax in exclusieve accommodaties aan de kristalblauwe Caraibische kust. Of geniet van puur natuur reizen in duurzaam Costa Rica en onbekend Guyana. Neem ook een kijkje in Colombia met ongekende natuurfenomenen zoals de hoogste waterval ter wereld. Of wat dacht u van een verblijf op de Galapagos eilanden in safaritenten of lodges om op uw gemak te genieten van de vele unieke endemische dier- en plantensoorten in dit gebied.

Ons reisaanbod Latijns-Amerika

Van de Maya ruïnes in Mexico tot de Inca erfenis in Peru, van zeeschildpadden in Suriname tot aan jaguars in Brazilië en pinguïns in Zuid-Argentinië. Untamed Travelling neemt u mee op reis naar de hoogtepunten van Latijns-Amerika, van een tangoworkshop in hip en hot Buenos Aires en shop till you drop in Rio de Janeiro tot aan een wijnproeverij op een eeuwenoude finca. Where the world can't find you...

Onze inspiratiereizen

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

Inspiratie reizen voor Latijns-Amerika

Landen in Latijns-Amerika

Argentinië

Een land met eindeloze wildernis

Argentinië reizen

Belize

Een natuurlijk paradijs

Belize reizen

Bolivia

Het dak van de Andes

Bolivia reizen

Brazilië

Een wereld op zich

Brazilië reizen

Chili

Een land van uitersten

Chili reizen

Colombia

Tijd om ontdekt te worden!

Colombia reizen