Argentijns Patagonië

Indrukwekkende gletsjers, meren en ijsbergen in het zuiden van Argentinië

Argentijns Patagonië

Argentijns Patagonië - Nationaal Park Los Glaciares

Indrukwekkende gletsjers, enorme meren en ijsbergen... Nationaal park Los Glaciares ligt in Argentijns Patagonië, op de grens met Chili. Het herbergt maar liefst 47 grote gletsjers en zo’n 200 kleinere.

De bekendste is de Perito Moreno gletsjer, de snelst bewegende gletsjer ter wereld. El Calafate is uitgangspunt voor een bezoek aan de Perito Moreno. Een bijzondere ervaring is het maken van een boottocht langs de wand om de ijsbergen te zien die ervan afbreken. Vanuit El Calafate zijn ook tochten te maken naar afgelegen estancias en naar andere gletsjers zoals de grootste ter wereld, de Upsala en de mooiste, de Spegazinni. Of wat dacht u van een culinaire mini-cruise langs de ijsmassa’s?

Met de publieke bus of met uw huurauto kunt u vanuit El Calafate een prachtige tocht maken over de Patagonische steppe langs onder andere de Viedma gletsjer naar El Chaltén, de ideale basis voor dagwandelingen in Nationaal Park los Glaciares naar bijvoorbeeld Laguna de los Tres bij het Fitz Roy massief.

 

Rondreizen door Argentinië

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. Lees meer over de laatste ontwikkelingen op onze Covid-19 pagina.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

INSPIRATIE VOOR Argentijns Patagonië

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top