Sint-Helena

Een klein solitair eiland in het zuiden van de Atlantische Oceaan met een bergachtig en groen landschap, zandvlaktes en kliffen van bronskleurig vulkanisch gesteente

Foto: Drew Avery

Sint-Helena

Een klein solitair eiland in het zuiden van de Atlantische Oceaan met een bergachtig en groen landschap, zandvlaktes en kliffen van bronskleurig vulkanisch gesteente

Foto: Drew Avery

Sint-Helena reizen

Solitair tropisch natuurparadijs

Een van de meest afgelegen plekken ter wereld, een subtropisch natuurparadijs waar Napoleon Bonaparte zijn laatste dagen als verbannene sleet… Dat is St. Helena, een klein solitair eiland in het zuiden van de Atlantische Oceaan, met een bergachtig en groen landschap, zandvlaktes en kliffen van bronskleurig vulkanisch gesteente. Miljoenen jaren van isolatie heeft de natuur hier de vrije hand gehad wat heeft geresulteerd in een weelderige flora en fauna met wel 500 endemische soorten die nergens anders ter wereld leven, en een schitterende ongerepte kustlijn waarnaar dolfijnen, walvissen en walvishaaien hun weg weten te vinden.

Gelegen op meer dan 2.000 km ten westen van de Afrikaanse kust landde hier pas medio 2017 een eerste lijnvlucht, wat betekent dat zeer weinigen u voorgingen naar dit onherbergzame pareltje. De volkomen rust in combinatie met de cultuur van de Saints, het aangename klimaat, de inheemse planten en het rijke vogelleven zullen uw reis naar 'het best bewaarde geheim van de wereld' beslist onvergetelijk maken!

Rondreizen Sint-Helena

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

Inspiratie reizen voor Sint-Helena

Top accommodaties in Sint-Helena

Untamed Travelling

Reisvoorstel voor aanvragen