Wij zijn op zoek naar een:
ERVAREN REISSPECIALIST EUROPA (M/V, fulltime)

Ken jij de onontdekte plekken in Europa en kun je deze op een gepassioneerde wijze overbrengen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Je bent als ervaren reisspecialist (mede) verantwoordelijk voor het samenstellen en verkopen van maatwerkreizen naar Europese bestemmingen. Daarnaast wordt er een beroep gedaan op je creativiteit om onze bestemmingen op dit continent (online) uit te breiden. Omdat je de klant gepassioneerd over een bestemming moet kunnen vertellen en adviseren vragen wij van onze specialisten dat ze in een veelvoud aan Europese landen gereisd, gewoond of gewerkt hebben. Je hebt persoonlijk overleg met de klant om de wensen te inventariseren en kunt op basis hiervan een passend reisprogramma samenstellen. Ook draag je bij aan het creëren van bijzondere reizen voor de website en ga je op zoek naar echte Untamed accommodaties. Hiervoor communiceer en onderhandel je met onze lokale agentschappen. Creativiteit, initiatief en een commerciële inslag zijn een must.

Goede spreek- en schrijfvaardigheid in de Nederlandse en Engelse taal zijn vereist. Je computervaardigheden zijn uitstekend; je beheerst de MS Office programma’s Word, Excel en PowerPoint. Je draagt waar gewenst bij aan presentaties en vertegenwoordigt Untamed Travelling op beurzen en evenementen.

Wij werken allen vanuit huis met een online systeem, communiceren via Skype en een integraal telefoonnetwerk en komen periodiek bij elkaar voor overleg en afspraken met leveranciers.

Denk jij buiten de gebaande paden en beschik je over de gevraagde eigenschappen? Dan dagen wij je uit om ons te overtuigen met een inspirerende sollicitatie.

Ben jij:

  • Gepassioneerd, enthousiast en initiatiefrijk
  • Accuraat
  • Zelfstandig & resultaatgericht
  • Communicatief vaardig
  • Klantvriendelijk
  • Teamplayer
  • Stressbestendig en flexibel

Dan is ons AANBOD:

  • Fulltime functie in dagdienst (parttime dienstverband niet mogelijk)
  • Middelen als laptop, printer, telefoon en internetvergoeding om thuis te kunnen werken
  • Salaris en arbeidsvoorwaarden nader overeen te komen tijdens de sollicitatieprocedure

INTERESSE?

Reageer dan snel! Stuur je sollicitatie met C.V. uiterlijk 20 februari per email naar personeelszaken@untamedtravelling.com. Voor informatie kun je contact opnemen met Joyce Janssen via telefoonnummer 0487-540367.

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top