Frans-Guyana

Jungle, zeldzame dieren en cultuur

Frans-Guyana

Jungle, zeldzame dieren en cultuur

Frans-Guyana reizen

Land voor avonturiers

Frans-Guyana ligt verborgen onder een dikke deken van Zuid-Amerikaanse jungle vol zeldzame dieren. Het heeft een rauwe onverbloemde cultuur en een tastbare mengelmoes aan geschiedenis. Hoewel Frans-Guyana beschikt over de hoogste levensstandaard van de ‘Guyana’s, is het de moeilijkste van de drie om te bereizen. Buiten hoofdstad Cayenne met zijn Frans-Caribische chic is informatie schaars en infrastructuur nog schaarser. De kans dat u andere toeristen tegenkomt is dan ook zeer klein. Een land waar de avontuurlijke reiziger zijn hart op kan halen!

De Îles du Salut off-shore eilanden staan bekend om hun griezelige maar fascinerende gevangeniskampen, zoals de beroemde Île du Diable. Meer gevangeniskampen treft u aan in St. Laurent du Maroni aan de grens van Suriname. Maak een boottocht over de Marowijne rivier langs de inheemse dorpen, het beste bewaarde stukje Afrika buiten Afrika.

Frans-Guyana is een echte pure bestemming en goed te combineren met Suriname. Informeer bij onze reisspecialisten naar de mogelijkheden en reis naar het land 'Where the world can't find you...'

Rondreizen Frans-Guyana

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

Inspiratie reizen voor Frans-Guyana

Beleef Frans-Guyana met Untamed

Kourou

Ruimtevaartcentrum & Duivelseiland

Meer informatie

Kaw

Ongerept natuurgebied vol wildleven

Meer informatie

Untamed Travelling

Reisvoorstel voor aanvragen

Reismogelijkheden voor Frans-Guyana