Panama

Paradijs tussen twee continenten

Panama REIZEN

Een nauwelijks ontdekt natuurparadijs

Bij Panama denken we op de eerste plaats aan het beroemde kanaal dat de Atlantische en Stille oceaan verbindt en één van de belangrijkste waterwegen is ter wereld. Dit smalle land op de grens tussen twee continenten is een absoluut natuurparadijs dat nog nauwelijks ontdekt is. Aan de Caraïbische kust ligt de Bocas de Toro archipel met exotische eilandjes en heerlijke stranden. Op de San Blas eilanden houden de inheemse Kuna hun tradities en levenswijze in stand. De ruggengraat van het land wordt gevormd door met nevelwoud overgroeide bergketens waar zich enkele van de beste hotspots ter wereld voor vogelaars bevinden en waar een rijke fauna te ontdekken is. Op de grens met het Zuid-Amerikaanse continent vindt u een ongerepte jungle, de befaamde Darién en zijn authentieke woudbewoners, de Embera. Vanaf de groene Parel eilanden in de Stille Oceaan kunt u het kleurrijke onderwaterleven ontdekken. Het bruisende Panama City heeft een prachtig historisch centrum en een hypermoderne skyline. Vlakbij liggen enkele van de mooiste nationale parken waar het heerlijk wandelen is. Tussen de woudreuzen ziet u de enorme zeeschepen langzaam op het kanaal voorbijglijden, een fantastisch beeld!

RONDREIZEN DOOR Panama

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier! 

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. Lees meer over de laatste ontwikkelingen op onze Covid-19 pagina.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen? 

INSPIRATIE VOOR Panama

BELEEF Panama MET UNTAMED

Bocas del Toro

Exotische eilanden voor de kust van Panama

El Valle de Anton

Bijzonder bergdorp in een vulkaan

Het Panamakanaal

Een technisch wonder

Panama-stad

Een metropool in Midden-Amerika

Pearl Islands

Bijzondere eilanden voor de kust van Panama met helderblauw water, exotische vissen en tropisch woud

Boquete & Volcan (Barú NP)

Nevelwouden, koffieplantages of authentieke dorpjes in een gebied dat lijkt op de Alpen

Darién

Darién is de meest afgelegen en minst bevolkte provincie van Panama, bestaande uit regenwoud, verlaten stranden...

San Blas eilanden

De San Blas eilanden, die aan de Caraibische kust liggen, zijn een pareltje om te bezoeken.

Azuero Peninsula

Kleurrijke festivals, folklore en tradities, maar ook koloniale architectuur en prachtige stranden

Top accommodaties in Panama

Islas Secas Resort

Een Panama-experience als geen andere

Isla Palenque

Resort in betoverende jungle op privé eiland in de Golf van Chiriquí

La Concordia Boutique Hotel

Boetiekhotel in het oude centrum van Panama-Stad

UNTAMED TRAVELLING

VAN ONS BLOG

Panama has it all

Met een groep reisprofessionals ging ik afgelopen week op ontdekking in tropisch Panama. Wij werden verrast door een veelzijdige, gastvrije en veilige bestemming met een unieke combinatie van natuur, stad, strand en inheemse cultuur.

‘Must see’ parken Panama


Panama
, de landtong die de continenten Midden- en Zuid- Amerika verbindt, is een nog nauwelijks ontdekt natuurparadijs. Dankzij de geografische ligging heeft het de op één na grootste biodiversiteit van heel Amerika. Panama heeft negen (!) nationale parken en drie aangewezen UNESCO werelderfgoed regio’s: La Amistad, Coiba en Darién. Drie ‘Must see’ nationale parken voor de nieuwsgierige reiziger. 

 

REISMOGELIJKHEDEN:

Huwelijksreizen

Natuurreizen

Strandvakantie

RONDREIZEN DOOR Panama

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. In ons blog leest u de laatste ontwikkelingen.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen? 

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top